Yerel Basında Bugün (6 Mayıs 2018)

06.05.2018

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ADAYADAYLARI FİRARDA

AK Parti’de Milletvekili aday adayı belirlenme sürecinin önemli kriterlerinden olan temayül yoklaması dün Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Aday belirleme işlemi Genel Merkez’de devam edecek. Aday adaylarının büyük kısmının çalışmalara Ankara’da devam etmesi bekleniyor.

ADA POSTASI

AK PARTİ KENDİ İÇİNDE SEÇİMİNİ YAPTI

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı tarafından 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için temayül yoklaması yapıldı.

BİZİM SAKARYA

OYLAR TORBADA

Temayül yoklamasında kullanılan oylar hiç açılmadan, çuvallar içinde Ankara’ya AKP Genel Merkeze götürülecek. Kesin sonuçlar, 81 kentle birlikte 21 Mayıs Pazartesi günü açıklanacak.

SAKARYA HALK

İLK AŞAMA TAMAMLANDI

AK Parti’nin 74 milletvekili aday adayı (Mevcut vekiller katılmıyor) aday listesine girebilmek için ilk aşama olan temayül oylamasına alındı. Bin 885 delegeden bin 638 delege tercihlerini yaparak oylarını kullandı. Oy verme işlemi saat 16.00’da sona erdi.

SAKARYA YENİ HABER

SAKARYA SİYASETİN OKULUDUR

AKP’de dün Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında bin 638 partili mevcut milletvekilleri dışında 74 isme oy kullanıldı. Temayül öncesi konuşan Milletvekili Özegen, ‘Sakarya siyasetin okuludur’ dedi.

SAKARYA YENİGÜN

TEŞKİLAT TERCİHİNİ YAPTI

24 Haziran seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi öncesinde AK Parti’nin büyük önem verdiği teşkilat içi temayülü dün Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

YENİ SAKARYA

DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOL HARİTASI HAZIR

Bakan Faruk Özlü, ‘Türkiye’nin dijital dönüşüm yol haritasını hazırladık. Girişimcilik, kırmızı pasaporttan daha değerli. Gelecek yüzyılda fikriniz varsa pasaporta ihtiyacınız yok’ dedi.