Yerel Basında Bugün ( 6 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 6 Mart 2018)
06.03.2018
674
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BU NASIL İŞ?

Sadece Sakarya’nın değil, bölgenin tamamı için önemli bir sağlık hizmet olan Yara Bakım Polikliniği’nin önce hizmet edemeyecek bir bölüme taşınması ardından kapatılması kararı hastaları isyan ettirdi. Kadın Doğum Hastanesi önünde toplanan hastalar doktorlarını elinden alan yönetime tepki gösterdi.

 

ADA POSTASI

UYDU ŞEHİRLERE DÖNÜŞMEYECEĞİZ

Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Dünyada ve Türkiye’de birçok şehir, doğal güzelliklerden taviz vererek gelişmek zorunda kalıyor. Biz; başka şehirlere benzemeyeceğiz, onları örnek almayacağız, onlar gibi uydu şehirlere dönüşmeyeceğiz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

YENİKENT’TE ÇİFTE TÖREN

Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı Ayçiçek Vadisi ve Bisiklet Adası’nın temeli, muhteşem bir törenle atıldı.

 

SAKARYA HALK

YARDIM PARASI NEREYE GİTTİ!

Adapazarı Ziraat Odası eski Başkanı Hamdi Şenoğlu, gündemi sarsacak çok ağır iddiada bulundu. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrasında Japonya’dan Adapazarı Ziraat Odası ve Sakarya çiftçisi için 1 milyon dolar yardım gönderildiğini ileri süren Şenoğlu, ‘Bu yardım parası nerelerde kullanıldı’ diye sordu.

 

SAKARYA YENİ GÜN

BİN YATAKLIDA ÖNEMLİ ADIM!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, bin yataklı hastanenin yerinin belirlenmesinin ardından çalışmaların hızlandığını ve hastanenin projesinin ihale edildiğini müjdeledi.

 

SAKARYA YENİ HABER

BAŞKA ŞEHİRLERE BENZEMEYECEĞİZ

Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin temel atma töreninde konuşan Bakan Toçoğlu, ‘Birçok şehir, doğal güzelliklerden taviz vererek gelişmek zorunda kalıyor. Biz başka şehirlere benzemeyeceğiz, onları örnek almayacağız’dedi.

 

 YENİ SAKARYA 

UYDU ŞEHİRLERE DÖNÜŞMEYECEĞİZ

‘Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin temel atma töreni dün gerçekleşti. Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Birçok şehir, doğal güzelliklerinden taviz vererek gelişmek zorunda kalıyor. Biz onları örnek almayıp, uydu şehirlere dönüşmeyeceğiz’ dedi.
674 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.