Yerel Basında Bugün ( 5 Şubat 2018

Yerel Basında Bugün ( 5 Şubat 2018
05.02.2018
721
A+
A-

ADAPAZARI AKŞSAM HABERLERİ

İYİ OLACAK HASTANIN AYAĞINA VALİ GİDERMİŞ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü örnek bir proje başlatarak Sakarya’daki 42 bin veliye telefonla ulaştı. Projeyi beğenen Vali İrfan Balkanloğlu ilk aramayı kendisi yapmak istedi. 42 bin kişinin arasından seçilerek aranan veli Erdoğan Akgün’ün hikayesi adeta yürek parçaladı.

 

ADAPOSTASI

ÖRNEK PROJE

Şehir merkezinin çehresini değiştirecek Demokrasi Meydanı Projesi’nde ihale için gün sayılıyor. Başkan Toçoğlu, ‘Hedefimiz meydanı en kısa sürede halkın hizmetine sunmak’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ATALAY’DAN HATIRLATMA

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay , taşeron düzenlemesindeki eksikleri eleştirip, yöneticileri uyardı: ‘Cumhurbaşkanımızın verdiği sözleri yerine getirin’ dedi.

 

SAKARYA HALK

O FİRMA GİTTİ

Hastane personeli, doktor, hemşire, hasta yakınları, hastaların yedikleri öğlen yemeğinden zehirlenmesiyle ilgili olarak yemek firmasının sözleşmesi tek taraflı feshedildi. Hastanelerde yemeği yeni ihale yapılana kadar başka firma temin edecek.

 

SAKARYA YENİHABER

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Demokrasi Meydanı Projesi’nde yakın zaman ihaleye çıkacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, ‘Türkiye’ye örnek bir şehir meydanı inşa edeceğiz’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KALİÇ GÜVEN TAZELEDİ

Akyazı’da mevcut Odalar arasında Şoförler Odası’ndan sonra 296 faal üyesiyle en fazla üyeye sahip olan Oda konumunda olan Akyazı Bakkallar, Bayiler ve Sebzeciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu Nostalji Düğün Salonu’nda yapıldı.

 

YENİ SAKARYA

ESNAF BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRDÜ

Adapazarı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayrettin Balaban, esnafın rüyası olan sıfır faizli kredinin ilk kez bu hükümet döneminde uygulandığını söyleyerek , ‘ Faizli kredilerde de oran yüzde 70’lerden 5’lere geriledi’ dedi.

 

 

 
721 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.