Yerel Basında Bugün (5 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (5 Mayıs 2018)
05.05.2018
766
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SAÜ’DE ‘KRİPTO PARA’ SKANDALI

Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi’nde yaşanan yavaşlama probleminin altında büyük bir skandal patlak verdi. SAÜ serverları üzerinden krito para ‘Bitcoin’ madenciliği yapıldığı ortaya çıktı.

 

ADA POSTASI

  1. ÜNİVERSİTE ONAYLANDI

Sakarya’da kurulacak olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, TBMM’de kabul edilerek onaylandı. Sakarya ikinci üniversitesine seçimler öncesinde kavuşmuş oldu.

 

BİZİM SAKARYA 

ÇEVRE YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin en büyük çevre projesi olma özelliği taşıyan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Projesi’nin temeli törenle atıldı.

 

SAKARYA HALK

SÖZ AK KADROLARDA

Ak Parti Sakarya Milletvekili olmak için başvuran 79 aday adayından 74’ü, günlerdir ilçe teşkilatlarını gezip neden aday adayı olduklarını, hedeflerini ve projelerini anlattı. Şimdi sıra Ak Parti kadrolarının bugün yapılacak olan temayül yoklamasında görüşlerini sandığa yansıtmasına geldi.

 

SAKARYA YENİ HABER

TEMAYÜL GÜNÜ

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekilli seçimlerinde, milletvekilliği için AKP’den aday adayı olan 79 isim, bugün ilk sınavını veriyor. Tüm teşkilatların katılımı ile yapılacak olan temayül yoklamasında 7 isim için ilk adım atılmış olacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

TEMAYÜL HEYECANI!

AK Parti’den milletvekili olma için başvuru yapan 79 aday adayının ilk sınavı bugün gerçekleşiyor. Parti teşkilatlarının oy kullanacağı temayülde, sandıklardaki oylar her zamanki gibi Ankara’da sayılacak.

 

YENİ SAKARYA 

AK PARTİ HİZMET MARKASI

AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Hacıeyüpoğlu, adaylığa başvuru sayısının sevindirici olduğunu söyleyerek, ‘Herkes hizmet etmek istiyor. Türkiye’nin en büyük hizmet markası da AK Parti’ dedi.
766 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.