Yerel Basında Bugün ( 4 Nisan 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 4 Nisan 2018 )
04.04.2018
626
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BAĞIMSIZLAR ‘ALTUĞ’ DEDİ

SATSO’ da meclis seçimlerinin ardından yönetim görüşmeleri başladı. Başkanlığa aday olan Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ’un 87 meclis üyesi ile görüşmesi bekleniyor. Özellikle kitle halinde hareket edecek grupların olduğu SATSO’ da yönetim pazarlıkları hiç olmadığı kadar yaşanacak.

 

ADA POSTASI

MERDİVEN ALTINI BİTİRMELİYİZ

AK Parti Milletvekili Mustafa İsen SESOB Başkanı Alişan ve birliğe bağlı bazı oda başkanlarını ziyaret etti. Kayıt dışı veya merdiven altı diye tabir edilen dönemin sonlandırılması gerektiğine vurgu yapan İsen, ‘Az sayıdaki kaçak da giderilerek tüm meslek sahiplerini kayıt altına almalıyız. Merdiven altı dediğimiz sistemi bitirmeliyiz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

BAŞKANLIK İÇİN İNCE HESAPLAR!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık yarışındaki taraflar, Meslek Komitesi seçimlerinin ardından, kazanan ve kaybeden isimler üzerinde birbirlerine psikolojik üstünlük kurma çabasına girdi.

 

SAKARYA HALK

MECLİS BAŞKANI KİM OLACAK!

SATSO meslek komite seçimleri önceki gün yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan seçimlerde ortaya çıkan tablo, tarafları matematik öğretmenine çevirdi. Bir ellerinden cep telefonu, bir ellerinde kalem derslerine çalışan tarafların tek derdi ise yönetim kurulu listesinde çoğunluğu oluşturmak.

 

SAKARYA YENİ HABER

BÜYÜK KOPYA SKANDALI

Geçen hafta Milli Eğitim Müdürlüğü liselerin 9’uncu sınıflarında gerçekleştirilen merkezi sistem matematik ve coğrafya sınavlarını, soruların sızması nedeniyle iptal edildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

SATSO’DA GÖZLER YÖNETİME ÇEVRİLDİ

SATSO’da meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından gözler şimdi yönetim kurulu ile başkanlık seçimlerine çevrildi. Mahmut Kösemusul ile Akgün Altuğ arasındaki başkanlık yarışı için de kulisler tüm hızıyla sürüyor.

 

 

YENİ SAKARYA 

KOBİ’LERE NEFES ALDIRACAK KREDİ

TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni ‘Nefes Kredisi’ için imzalar atıldı. Başbakan Binali Yıldırım, 5 milyar lira olarak planlanan krediyi 7,5 milyar liraya çıkardıklarını müjdeledi.
626 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.