Yerel Basında Bugün (30.04.2012)

Yerel Basında Bugün (30.04.2012)
30.04.2012
443
A+
A-

30.04.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Bazı kesimler tarafından hiç şans tanınmayan Ecevit Keleş seçimleri kazandı

“CHP Sakarya’da zafer Ecevit Keleş’in!”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve 100 milletvekilinin katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Kongresinde 186 delegenin oyunu alan Ecevit Keleş seçimin galibi oldu.

ADAPOSTASI

“CHP’de başkan Ecevit Keleş”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün yapılan il kongresinde delegelerin 186 oyla desteğini alan Ecevit Keleş başkanlık görevine seçildi. Kongreye katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise iktidarı eleştirdi.

ANADOLU

“CHP’de Ecevit Keleş dönemi”

Cumhuriyet Halk Partisi 9. Olağan İl Kongresi’nin galibi Ecevit Keleş oldu. Keleş 186 delegenin oyunu alarak CHP’nin yeni İl Başkanı olurken eski Başkan Yaşar Erdem ise 150 oy aldı.

BİZİMSAKARYA

“CHP’de Ecevit dönemi”

CHP uzun yıllar sonra Sakarya’da görkemli bir il kongresi gerçekleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 milletvekili ile katıldığı CHP il kongresinde Ecevit Keleş yeni il başkanı seçildi.

SAKARYAHALK

“Doğumevi müjdesi”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, yeni Doğumevinin 400 yataklı hastanenin yanına yapılmasının kesinleştiğini söyledi. Üstün, ‘Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmenin ardından bu konu kesinlik kazanmıştır. Yeni doğumevi 400 yataklı hastanenin yanına en modern şekliyle yapılacaktır. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

YENİGÜN

Kılıçdaroğlu, ‘Sakarya bizim için önemli, 1 milletvekili yetmez’ dedi

“CHP’de Ecevit Başkan”

CHP Sakarya İl Örgütü’nün, Atatürk Spor Salonu’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılan kongresinde, 186 oy alan Ecevit Keleş başkan seçilirken, Yaşar Erdem ise 150 oy aldı. 4 oy da geçersiz sayıldı.

YENİHABER

Kılıçdaroğlu kongrede AKP’ye yüklendi

“CHP delegesi ‘Ecevit’ dedi…”

Genel merkez çıkarması ile gövde gösterisine dönüşen CHP’nin dünkü il kongresinde Ecevit Keleş sürprizi yaşandı. İl başkanlığı için Yaşar Erdem’le yarışan Keleş, rakibine fark attı.

YENİSAKARYA

CHP İl Kongresi’nde gündüz şölen akşam heyecan vardı

“CHP’de Ecevit Keleş dönemi”

CHP İl Başkanlığı’nı, geçen haftaya kadar şans tanınmayan Ecevit Keleş kazandı. Muhalefetin desteğini arkasına aldıktan sonra iddialı gelen Keleş 186 oy alırken, Erdem 150 oyda kaldı.

30.04.2012 MA

 
443 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.