Gök Gürültülü

Yerel Basında Bugün (30.03.2013)

30.03.2013

30.03.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Bilişim Teknolojileri dersi hakkında Meclis’e soru önergesi verdi

“Özkoç Meclis’te öğretmenlerin sesi oldu”

ADAPOSTASI

“Akyazı’ya Sağlık Bilimleri Fakültesi”

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar yazıcı, İlçeye Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulması için SAÜ ile yürüttükleri çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. Kurulacak fakültede fizik tedavi ve rehabilitasyon üzerine olacak ve bölgede ki kaplıca turizmine sağlığı da ekleyecek.

BİZİMSAKARYA

Havamız bozulmasın, çevremiz kirlenmesin diyenler bugün Beylikışla’ya koşuyor

“Santrale tepki var!”

Söğütlü’de kurulması planlanan Doğalgaz çevrim Santraline yönelik tepkiler dinmiyor. Sivil toplum örgütleri bugün saat 11:00’de bir araya gelecek ve tepkilerini dile getirecekler.

SAKARYAHALK

“Santrale Hayır!”

Söğütlü’de kurulması planlanan Doğalgaz çevrim Santraline yönelik tepkiler giderek artıyor. Hafta içi yapılan bir dizi toplantının ardından bugün de saat 11:00’de Söğütlü’de ‘Santrale Hayır’ eylemi yapılacak.

YENİGÜN

SEDAŞ’ı dava etti, ‘Yılın Tüketicisi Ödülü’nü kazandı

“Sakaryalı cengaver!”

SEDAŞ’ın, EPDK kararına istinaden aldığını açıkladığı kayıp-kaçak (KK) bedelini bilinçli tüketici olarak açtığı davalar sonrasında geri almayı başaran Sakaryalı Mehmet Demir , Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından ‘Yılın Tüketicisi’ seçildi.

YENİHABER

Mahmudiye Deresinin başında kaçak taş ocağı açıldı

“Tren yoluna kaçak dolgu”

Yenihaber objektifleri Sapanca Mahmudiye Deresi’nin kıyısında izinsiz olarak işletilen taş ocağından alınan dolgu malzemesinin Yüksek Hızlı Tren Projesi’nde kullanıldığı tespit edildi.

YENİSAKARYA

“Başkan Toçoğlu kendine 10 verdi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerin ardından geçen 4 yıllık sürede kendisine 10 üzerinden 10 puan verirken, “Ama esas puanı halk verecek” dedi.

30.03.2013 – A.T.