Yerel Basında Bugün (30 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (30 Nisan 2018)
30.04.2018
757
A+
A-

ADA POSTASI

GÖZLER TEMAYÜL’DE

AK Parti’de aday adaylarının başvuru tarihi 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldı. Bütün gözler ise 5 Mayıs Cumartesi günü Adapazarı Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek temayül yoklamasında çevrildi.

 

ADA POSTASI

SUYUN GELECEĞİNE YATIRIM

SASKİ tarafından Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı’nda 2. Etap çalışmaları için imza atıldı. Açıklamada bulunan Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş, ‘140 milyonluk Akçay Barajı  ile hem gelecek nesillerimizin temiz su geleceğini garanti altına alacak, hem de Sapanca Gölümüze önemli bir konuda getirmiş olacağız’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

MARKALAŞMA KATKI SAĞLAR

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 2 Nisan’da yapılan SATSO Genel Kurulu sonrası hemen hemen tüm ziyaretçilere, ‘Markalaşma’ ağırlıklı çalışmalarını aktarmaya devam ediyor.

 

SAKARYA HALK

BÖLGE TAMAM

Hukuken kurulan ancak kadrosu olmadığı için fiilen hizmete açılmayan Sakarya Bölge Mahkemesi Yaz Kararnamesi ile birlikte hizmete giriyor. AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Sakarya’nın bölgesel il olmasına katkı sağlayacak olan bu mahkemeye çok önemsiyoruz’ dedi.

 

 SAKARYA YENİ HABER

SÜRE UZATILDI

AKP’de dün akşam sona eren aday adaylığı başvuruları 2 Mayıs Çarşamba akşamına kadar uzatıldı. Temayül yoklaması ise 5 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak.

 

YENİ SAKARYA 

ADAY YAĞMURU

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığına olan talep gün geçtikçe artıyor. Başvuru süresinin de uzamasıyla rekor sayıda başvuru yapılması bekleniyor.

 
757 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.