Yerel Basında Bugün (3 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün (3 Şubat 2018)
03.02.2018
847
A+
A-

ADAPAZARI AKŞSAM HABERLERİ

GÜLFİDAN NE YAŞAR NE YAŞAMAZ

Adapazarı sokaklarında çocuklarının geçimi için yardım toplayan Gülfidan’ın hikayesi filmlere konu olan cinste. Hayatta olduğuna dair hiçbir kayıt olmayan talihsiz kadın eşini kaybettiği, kendi felçli kaldığı kaza esnasında ikiz çocuklarına hamileydi. Şimdi tekerlekli sandalyeyle geçim mücadelesi veriyor.

 

ADA POSTASI

YAĞAN: BİZ KADINLAR ARTIK TEPKİ GÖSTERMELİYİZ İSTİSMAR TEPKİSİ

Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Tevhide Yağan,  ’’ Çocuklarımızı kötü emelli inşaların elinde oyuncak olsun diye doğurmadık. Biz kadınlar mutlaka tepki göstermeliyiz ’’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA    

YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

Eğitimde öğretmen açığını gidermek için kapsamı genişletilen ‘zorunlu hizmet bölgesi’ konusunda yeniden düzenlemeye gidildiği ve merkezdeki 5 ilçenin kapsam dışı bırakılacağı öğrenildi.

 

SAKARYA HALK

FUHUŞ KUYRUĞU

Güvenlik güçleri apart dairede fuhuş yapıldığı ihbarıyla harekete geçti. Apartta baskın düzenleyen ekipler, yabancı uyruklu kadının müşterisiyle fuhuş yaparken basarken 3 kişiyi de sıra beklerken enseledi.

 

SAKARYA YENİ HABER

TEDBİRLER ARTACAK

Sakarya’da Huzurlu Okul, Güvenli Eğitim toplantısında konuşan Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere karşı

gerçekleşebilecek olumsuz durumlara karşı tedbir alacaklarını belirterek, ‘ Birçok olayı daha başlamadan bertaraf edeceğiz’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KILIÇ’IN İŞİ ZOR

Ak Parti İl Başkanlığı için Fevzi Kılıç’ın yeniden aday gösterilmesiyle birlikte, gözler şimdi yönetim kurulana çevrildi. Bir çoğu değişecek olan yönetimde yer almak isteyenler kulislerini arttırdılar.

 

 YENİ SAKARYA  

DUALAR AFRİN’E

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’ de  başladığı ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ başarı ile devam ederken yurdun dört bir tarafından verilen destek çığ gibi büyüyor.
847 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.