Yerel Basında Bugün (3 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (3 Mayıs 2018)
03.05.2018
737
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TEKNİK ELEMAN LAZIM OLACAK

Karasu’da BMC ve Kibar Holding’in yapacakları yatırımların faaliyete geçmesi ile birlikte büyük bir istihdam sağlanacak. Ancak bu istihdam için aranan personelin 7 binin üzerindeki kısmı teknik personel olacak. Sakarya buna hazır mı?

 

ADA POSTASI

KAYBIMIZ BÜYÜK

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’i makamında ağırlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, ‘Sakarya’da üretim yapan firmalar vergisini İstanbul ya da merkezleri bulunan başka illere ödüyor. Bu durumda, ürettiğinin karşılığını alamayan bir il konumundayız ve büyük kaybımız var’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ALTUĞ: VERGİNİ SAKARYA’DA ÖDE

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, üretimlerini Sakarya’da yapan firmaların vergilerini başka illerde ödemesi nedeniyle, önemli kayıpların oluştuğunu söyledi.

 

SAKARYA HALK

ALTUĞ’DAN VERGİ ÇIKIŞI

Yılların kanayan yarasını gündeme taşıyan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, ‘Sakarya’da üreten firmalar vergisini İstanbul ya da merkezleri bulunan başka illere ödüyor. Bu durum nedeniyle ürettiğinin karşılığını alamayan bir il konumundayız ve büyük kaybımız var’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’DE REKOR BAŞVURU

AKP’de aday adaylığı başvuruları dün akşam 19.00’da sona erdi. 70’i il teşkilatına 9’u Genel Merkeze olmak üzere 79 isim başvuru yaptı. Bu rakam partinin kurulduğu günden beri en yüksek başvuru sayısı olarak tarihe geçti.

 

SAKARYA YENİGÜN

HAYRET BİR ŞEY!

Hendek Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında AK Partililer’ in oyları ile ilçeyi ortadan bilen D-100 Karayolu kenarındaki binaların 4 katlı bitişik nizam yapılmasına karar verilmesi hayretle karşılandı.

 

 YENİ SAKARYA 

ADAY ADAYLARI NETLEŞİYOR

Milletvekili aday adaylığı için AK Parti’de başvuru süresi dün dolanırken, MHP’de bugün, İYİ Parti’de yarın, Saadet Partisi’nde Cumartesi, CHP’de ise 7 Mayıs Pazartesi son gün.
737 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.