Yerel Basında Bugün ( 3 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 3 Mart 2018)
03.03.2018
927
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TARIM’I YEMİŞLER

Adapazarı, Kaynarca, Karasu Ziraat Odaları ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ndeki müfettiş incelemelerinin sonuçlarına göre ilgili odaların eski yönetimlerinin işlediklerin suçlarla ilgili Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaları için TZOB suç duyurusunda bulundu.

ADA POSTASI

CHP SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Örgütü, İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediler. Isır, ‘Artık alanlardayız. Halkımızla birlikte siyaset yapacağız. Sizlerin istek ve düşünceleri bizim çalışmalarımıza yön verecektir’ dedi.

BİZİM SAKARYA 

AKP’DE ZOR SEÇİM

AKP İl Kongresine 8 gün kaldı. Gözler yönetim listesinde. Ankara’da incelemede olan ve güvenlik soruşturmasında olan liste, iki kez daha incelemeden geçtikten sonra yönetime girecek isimler belli olacak.

SAKARYA HALK

PARA NERDE PARA!

Akyazı Ziraat Odası ve Sakarya Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar ve ilçelerin oda başkanları basınla bir araya geldi. Çiftçinin üreten kesim olduğunun altını çizen Bayraktar, Adapazarı Ziraat Odası’nda yaşanan görevden alma ve sonraki süreci de değerlendirdi.

SAKARYA YENİ HABER

AZO’YA ÖN YARGI YOK

AZO Koordinasyon Kurulu Başkanı Bayraktar, AZO’ ya kayyum atanmasıyla ilgili, ‘Her kim haksızlık yapıyorsa Allah’ından bulsun. Her kim haksızlık yaptığı halde, masummuş gibi geziyorsa iki sefer Allah’ından bulsun’ dedi.

SAKARYA YENİGÜN

ZİRAAT ODASI’NDA SIKINTI BÜYÜK!

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Şener Bayraktar, ‘Adapazarı Ziraat Odası’nda yapılan müfettiş denetiminde yolsuzluklar tespit edildiği için görevden alınmalar oldu. Gerekli suç duyurusunda da bulunuldu’ dedi.

 

YENİ SAKARYA  

VATANDAŞ KAPIKAPI DOLAŞTIRILMAYACAK!

Açık Kapı/Milletin Kapısı birimini inceleyen Vali Balkanlıoğlu, uygulama sayesinde vatandaşın birim birim, kurum kurum dolaşmasının önüne geçilmesinin amaçlandığını söyledi.
927 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.