Gök Gürültülü

Yerel Basında Bugün (29.06.2013)

29.06.2013

29.06.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

17 çeşit katkı koyulmayacak olan ekmeğin maliyetinin aşağı inmesi bekleniyordu

“Maliyeti düştü, ekmek zamlandı”

ADAPOSTASI

“Veliler üniformadan yana”

MEB tarafından Sakarya’da 16 ilçede velilere dönük yapılan Serbest Kıyafet anketinin ilki Kaynarca ilçesinde sonuçlandı. Diğer ilçelerde gayri resmi sonuçlanan anketlere göre veliler büyük çoğunlukla öğrencilerin okulda üniforma giymesinden yana.

BİZİMSAKARYA

Hasan Alişan ‘S’ plakadaki son gelişmeyi açıkladı

“Plaka 5 bin TL”

Alişan; ‘Şehirde çalışan ‘S’ plakalı servis araçlarından alınması planlanan plaka bedeli 12 bin TL’den 5 bin TL’ye indirildi. Esnafımız için makul bir rakam oldu’ dedi.

SAKARYAHALK

“Soruşturma açıldı”

İlimizde, Gezi Parkı olayları sırasında izinsiz yürüyüş yaptığı tespit edilen 76 kişi hakkında toplantı ve gösteri kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı, soruşturma sürüyor.

YENİGÜN

Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda kararını verdi

“Keleş aday!”

Ecevit Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmak için CHP İl Başkanlığı’ndan istifa hazırlığında.

YENİHABER

Artık sokaklarda başıboş köpek olmayacak

“Köpekler ormana!”

Adapazarı Belediyesi sokak köpekleri için orman içinde 10 dönümlük bir alanı barınak haline dönüştürüyor. Köpekler etrafı çevrili arazide, doğal ortamda korunacak.

YENİSAKARYA

“Sendikalar bastırıyor!”

Türk Metal Sendikası’nın irtibat bürosu açıp Toyota çalışanlarıyla görüşmeye başlamasının ardından Çelik-İş Sendikası da düğmeye basarak örgütlenme çalışmalarına hız verdi.