Yerel Basında Bugün (29 Eylül 2017)

29.09.2017
604
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KARASU IŞILDIYOR

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yeni yatırımlarla büyüyen ilçenin il olma yolunda ilerlediğini söyledi.

 

ADA POSTASI

KARASU PROJELERLE BÜYÜYECEK

Belediyenin 3 yıllık çalışmalarını anlatan Başkan İspiroğlu, hayata geçirecekleri 14 yeni projeyle Karasu’nun daha fazla gelişeceğini kaydetti.

 

BİZİM SAKARYA

TÜM OKULLARA ÖZEL GÜVENLİK

Necdet Islar İlkokulu’nda yaşanan çocuk kaçırma girişimi sonrasında sorgulanmaya başlanan güvenlik zafiyetinin giderilmesi için çok önemli bir adım atılıyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

ŞEKER GİBİ SÖZLER!

Genel Müdür Çapraz, Adapazarı Şeker Fabrikası’nın yeni kampanya döneminde şehre pis koku yaymaması için gereğinin yapıldığını belirtti.

 

SAKARYA YENİHABER

HATAMIZI DÜZELTENE DUACIYIZ

Vakıf ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hz. Ömer, ‘Kim benim bir hatamı düzeltirse ondan Allah razı olsun’ diyebilmiştir: Bunu kendimize ilke edinmeliyiz” diye konuştu.

 

SAKARYA HALK

7 TAHLİYE

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında açılan soruşturma kapsamında ‘FETÖ Sakarya İl Mütevelli Heyeti ‘ iddiasıyla yargılanan 72 kişinin mahkemesine devam edildi. Aralarında tutuklu sanıklarında bulunduğu kişilerden 7’si adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla tahliye edildi.

 

YENİ SAKARYA

VATAN SAĞOLSUN

Geyve’de düzenlenen “Kahramanlar Aramızda” programında konuşan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Gazisi Üzeyir Civan: “Vatan uğruna değil kolum, canım feda olsun. Yeter ki ezanlar susmasın, bayraklar inmesin, vatan sağ olsun “ dedi.

 
604 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.