Yerel Basında Bugün (29 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (29 Aralık 2017)
29.12.2017
944
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YILDIZ ŞEHİR OLACAĞIZ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Ak Parti Sakarya Milletvekillerini ağırladı. Buluşmada, Sakarya’nın sanayi geleceğine  ilişkin parlak bir tablo çizildi. SATSO Başkanı Kösemusul, “İnşallah Sakarya’mız milli üretimler ve otomotiv şehri, Türkiye’nin yıldız şehri olacak” dedi.

ADA POSTASI

TÜRKİYE DE BİR İLK

Sakarya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, öğrenci velilerini eğitiminin içine daha fazla katacak “Sakarya Velisiyle Görüşüyor” ile “Eğitimde Hamilik” projesi kamuoyuna tanıtıldı.

BİZİM SAKARYA

RAYLI SİSTEM BİR İHTİYAÇ!

Dişli, “Bu şehirde raylı sistem bir ihtiyaç. Her şehirde raylı sistem var. Bu şehirde ileride mutlaka raylı sisteme kavuşacak. Yani kavuşursa rahat edecek. Başka türlü rahat etme şansı olmayabilir” dedi.

 

SAKARYA HALK

ÖNCE İSTİKRAR

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ile bir araya gelen milletvekilleri iş dünyasının güven ve istikrara büyük önem verdiğini iyi bildiklerinin altını çizdi. İş dünyasına güvendiklerini belirten milletvekilleri, Sakarya’nın hızla kalkındığına dikkat çekti. Kösemusul ise, “Sakarya, Türkiye’nin yıldız şehri olacak” dedi

 

YENİHABER

VEKİLLERDEN ÇEVRE UYARISI

SATSO’yu ziyaret en AKP milletvekilleri şehrin sanayileşmesinde  tarım ve turizm alanlarının korunması gerektiğini söyledi. Vekiller ayrıca sanayi alanında seçici olmamız gerektiğini de ifade etti.

YENİGÜN

40 MİLYONGELİYOR

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu ‘Eğitimde Hamilik’ ve  ‘Sakarya Velisiyle Görüşüyor’ projelerinin tanıtımında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, bu projelerle Sakarya’nın eğitimde yükseeceğini belirtirken, “Eğitime yönelik ilimize 40 milyon lira daha ödenek geliyor” dedi.

YENİ SAKARYA

180 BİN VELİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

180 bin öğrenci velisini kapsayan ‘Sakarya Velisiyle Görüşüyor’ projesi ile ‘Aile Akademisi’, ‘Eğitimde Hamilik’ ve ‘Kulluğunda Özgürleşen Nesiller’ projeleri kamuoyuna tanıtıldı.

 
944 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.