Yerel Basında Bugün (28.12.2012)

Yerel Basında Bugün (28.12.2012)
28.12.2012
841
A+
A-

28.12.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“13 yaşındaki çocuğa iğrenç fuhuş tuzağı”

Masaj salonu adı altında küçük kızı haftalarca fuhuşa zorladılar. Yapılan operasyonda 9 kişi tutuklandı kız koruma altına alındı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Karapürçek İlçesi’nde sabahın erken saatinde meydana gelen olayda, eski koca dehşet saçtı

“Pompalı tüfekle dehşet saçtı”

ADAPOSTASI

Kadına şiddetin günahı hepimizin boynunda

“Bu kadınları kim koruyacak”

Adapostası’nın yaptığı Kadın Sığınma Evi çağrısının mürekkebi kurumadan, dün Karapürçek’te yine eski koca dehşeti yaşandı. Eski karısının dini nikahla yaşadığı evi basan adam 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralarken, kadına şiddetin ciddiyeti gözler önüne serildi.

BİZİMSAKARYA

Türkiye’ye bir kez daha rezil olduk

“İğrençlik”

Sakarya adı, utanç verici bir şekilde hemen hemen her gün yaşanan taciz ve zorla fuhuş olaylarıyla ülke gündeminde yer almaya devam ediyor. Dün yaşananlar sağduyu sahibinin yine canını sıktı. 13 yaşındaki bir kızın masaj salonunda pazarlanarak, cinsel ilişkiye zorlandığı ortaya çıktı. Masaj salonu sahibi emekli polis, eşi ve tespit edilen 7 müşteri kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKARYAHALK

“Fuhuş baskınında kimler çıktı”

Adapazarı’nda telefonla ve sosyal medya üzerinden kadın pazarlanmasıyla ilgili olarak çalışma yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında 2 polis memurunun da bulunduğu 19 kişiyi gözaltına aldı.

YENİGÜN

Başbakan Toçoğlu, nehri halkla buluşturacak ‘SAKARYA PARK’ için konuştu

“Oltalar hazır olsun”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri’ni şehre kazandırmak amacıyla ilk adımın atıldığı Uluslararası Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi için, ‘Oltalar hazır olsun. Hep birlikte gölette balık tutacağız’ dedi.

YENİHABER

13 yaşındaki kızı masaj salonunda satmışlar

“Ahlaksızlar”

Şehrin göbeğinde açılan bir masaj salonunda 13 yaşındaki bir kız çocuğu günlerce erkeklere pazarlandı. Polis operasyon yaptı. 9 ahlaksız tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kız koruma altına alındı.

YENİSAKARYA

“Babayiğit’e davet var”

Başbakan’ın uzun süredir aradığı yerli otomobili üretecek babayiğit ortaya çıktı. SATSO, yerli otomobili 1 Şubat’ta vitrine çıkaracak. Derindere Şirketler Grubu’na Sakarya için çağrı yaptı.

28.12.2012 A.T.

 
841 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.