Yerel Basında Bugün (28 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün (28 Şubat 2018)
28.02.2018
640
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

POSTMODERN YASAK

28 Şubat postmodern darbesinin üzerinden 21 yıl geçti ama henüz izleri silinemedi. Başörtü özgürlüğü büyük oranda sağlandı. Ancak Serdivan’ da bulunan iki AVM’nin ‘Başörtülü Güvenlik Görevlisi’ fobisi hala geçmedi.

 

ADA POSTASI

ŞEKER FABRİKALARI ÖZELLEŞTİRİLEMEZ

Özelleştirme kararı alınan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş (Türkşeker) kapsamındaki 14 fabrikanın başlatılan ihale süreci konusunda TÜRKİŞ Başkanı Ergün Atalay bir açıklama yaptı. Atalay, ‘Özelleştirmenin çözüm olmadığı çeşitli uygulama sonuçlarıyla ortaya çıkmıştır’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

TASLAĞA GÖRE ÖN SEÇİM ZOR

Yeni tüzük taslağına göre, İl Başkanı Erdoğan Isır’ ın ,başkan seçildiği kongrede ve sonrasında ilçe başkanlarıyla birlikte açıklamada, ‘olmazsa istifa ederim’ dediği kontenjansız ön seçim zora giriyor.

 

SAKARYA HALK

28 ŞUBAT EŞKİYALARI

Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği ziyaretinde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu,’’28 Şubat eşkıyaları’ Bu süreç  1000 yıl sürecek’ demişlerdi ama gördüler ki kim darbe yapmaya cesaret ederse ömür boyu cezasını çekecek. Ayrıca ‘Bir musibet, bin nasihatten iyidir’ sözü tam da bu konuyu anlatıyor’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’Lİ ADAYLARA GÜVENLİK SORGUSU

AKP il yönetimine  aday olan 190 kişinin mülakatları önceki gece tamamlandı. Elenenlerin ardından kalan isimlerin bulunduğu liste güvenlik soruşturması için Ankara’ya gönderildi.

 

SAKARYA YENİ GÜN

YERLİ OTO KAÇMASIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile yerli otomobil için harekete geçen 5 babayiğitin çalışmaları son hızla sürerken, üretim yeri için henüz karar çıkmaması ilimizde endişeli bekleyişe yol açtı.

 

 YENİ SAKARYA 

ÇOK KARANLIK GÜNLERDİ!

28 Şubat döneminde büyük sıkıntılar çektiklerini söyleyen 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci, ‘Ölüm tehditleri de dahil, her türlü sıkıntıyı gördük. Çok karanlık günlerdi’ dedi
640 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.