Yerel Basında Bugün (27 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (27 Nisan 2018)
27.04.2018
666
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SINAV MERKEZİNE HAYRAN KALDI

Bir dizi açılış için ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, SESOB’un Mesleki Sınav Merkezi’ne övgüler yağdırdı. Bakan Sarıeroğlu, işverenlere ücret ve prim desteğinin asgari ücret üzerinden değil ‘prime esas kazanç’ üzerinden verileceğini açıkladı.

 

ADA POSTASI

İŞVERENE YENİ DESTEK

SAGİF Fuarı’nın açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, fuar açılışında yaptığı konuşmada yeni teşvik programı yasasıyla birlikte artık işverenlere ücret ve prim desteğinin asgari ücret üzerinden değil ‘prime esas kazanç’ üzerinden verileceğini açıkladı.

 

BİZİM SAKARYA 

‘İŞ VAR ANCAK ÇALIŞAN YOK!’

Fuarın açılışında yapılan konuşmalarda, işveren cephesi işsizlik rakamlarının gerçeği yansıtmadığını, işsizlikten öte iş beğenmeme sorunu yaşadığını dile getirerek işsizleri şikayet etti.

 

SAKARYA HALK

İSTİFA RÜZGARI

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili olabilmek için kolları sıvayan kamu görevlileri dün mesai bitimine kadar istifalarını verdi. Bazı ilerde Büyükşehir Belediye Başkanlarının da istifa ettiği süreçte AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak istifa edenler kervanına katıldı.

 

SAKARYA YENİ HABER

SİYASET HAREKETLENDİ

AKP’de İL Başkanı Fevzi Kılıç’a Genel Merkez tarafından aday adaylığı için onay çıkmadığı iddia edildi. Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak aday adaylığı için istifa etti. MHP İl Başkanı Bülbül be BBP Başkanı Can da görevlerinden ayrıldı.

 

SAKARYA YENİGÜN

ÇALIŞMALAR ESNAFI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Sakarya Kent Şurası Kurucu Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Erenler Uluyol Caddesi’nde yürüttüğü çalışmalar nedeniyle bölgede çok sayıda işyerinin kapandığını söyledi. Hacıeyüpoğlu, mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarının hızlandırılması çağrısında bulundu.

 

YENİ SAKARYA 

SİYASİ İSTİKRAR DEVAM EDECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, ‘Önümüzde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte de milletimizin siyasi istikrarın devamı yönünde kararı olacağına yürekten inanıyoruz’ dedi.

 
666 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.