Yerel Basında Bugün ( 27 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 27 Mart 2018 )
27.03.2018
581
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

POTANSİYEL NE?

‘Potansiyel yok’ denilen Yenikent bölgesinde hafif raylı sistemin kurulması 5 yılı aşkın bir süre gerektiriyor. Potansiyel değerlendirmesi yaparken geleceğe göre planlama yapmak gerekiyor.

 

ADA POSTASI

TARIM ARAZİLERİNİ HEBA ETMEYECEĞİZ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u ziyaret etti. Kösemusul, Söğütlü’de düşünülen Karma OSB’nin tarım hassasiyeti göz önünde bulundurularak, Ferizli’de kurulan Mega OSB içerisinde yapılacağını açıkladı.

 

BİZİM SAKARYA

AYRIMCILIK SONA ERMELİ

Yol İş Sendikası, yol bakım onarım hizmetlerinde çalışan taşeron işçilerine kadro hakkı verilmeyişini eleştirdi ve ‘işçiler arasında ayrım yapan ve adil olmayan’ düzenlemenin değiştirilmesini istedi.

 

SAKARYA HALK

OSB FERİZLİ’YE

Kösemusul, ‘Söğütlü’de düşündüğümüz Ada karma OSB çalışmamızı, tarımsal hassasiyetleri dikkate alarak Ferizli’de kurulan Mega OSB içinde gerçekleştireceğiz Mega OSB, sahip olduğu avantajları ve farklı kümelenme çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olacak’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

MERKEZE GELMESİNE KARŞI DEĞİLİZ

Türk-İş’e bağlı sendikacılarla buluşan Başkan Toçoğlu, ‘Trenin Adapazarı merkezine gelmesine karşı olmadığımızı her zaman dile getiriyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘KARARLI DURUŞTAN ASLA VAZGEÇMEDİK!’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başka şehirler gibi yüksek binalar yapma konusunda hevesli olmadıklarını belirterek, ‘Kat sınırlaması depreme en büyük hazırlık ve estetik bir şehir anlayışının ürünüdür’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

TREN KONUSU MASADA

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu,’Trenin yer altına alınmasını önerdik ama maliyeti nedeniyle kabul edilmedi. Tren konusundaki görüşmelerimizi sürdürüyoruz’ dedi.
581 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.