Yerel Basında Bugün (27 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (27 Eylül 2011)
27.09.2011
492
A+
A-

 

27 Eylül 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Longoz’da facia!”

Balık tutmak isteyen Mustafa Dağ, babası Mehmet Dağ ve oğlu Yunus Dağ’ı da yanına alarak sandalla göle açıldı. Sandal bir süre sonra bilinmeyen bir sebeple alabora oldu.

ADAPOSTASI

“Longoz’da evlat ve baba acısı”

Karasu’daki Acarlar Longozu’nda ağ atarak balık yakalamaya çalışan dede,oğlu ve torunun bulunduğu kayık battı. Baba yüzerek kıyıya çıkmayı başarırken oğlu ve babası boğuldu.

ANADOLU

“TİGEM’ in peşini bırakmıyor!”

SATSO 7’inci ‘Yerel Medya Günleri’ Adapazarı Arya Otel Opera Salonunda yapıldı.

BİZİMSAKARYA

Biz güzergah tartışırken,komşuda turnike sayısı bile kesinleşti.

“Gel de kıskanma”

Kuzey Marmara Otoyolu’nda da sınıfta kaldık… Sakarya’da otoyol Yenikent’ in neresinden geçsin tartışmaları devam ederken, Kocaeli, kendi sınırları içinde dokuz turnikenin yerini belirleyip, ana şartnameye dahil ettirdi.

SAKARYAHALK

“Şehrin sorunlarını konuştular”

Yerel Medya Günleri toplantısında basın mensuplarıyla son günlerin tartışma konusu olan tarım arazilerinin sanayiye açılmasıyla ilgili konuşan Başkan Mahmut Kösemsul, “Eğer sanayiye açılma kararı alınmış araziler varsa OSB içine dahil edilmelidir diyoruz.” Dedi.

YENİGÜN

SATSO Başkanı Kösemsul; “Yerli otomobil üssü olmak istiyoruz” dedi.

“Karasu’da yer hazır”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemsul, Başbakan Erdoğan’ın ısrarla istediği yerli otomobil üretimine Sakarya olarak talip olduklarını yenileyerek,”Yerli otomobil üssü için Karasu’da 10 bin dönümlük arazimiz hazır” dedi.

YENİHABER

Evlere kadar girince mahallenin huzuru kaçtı.

“Akrep paniği!”

Şehir merkezini akrepler bastı! Çıracılar Caddesi’nde apartmanların içine kadar giren akrepler,mahalle sakinlerine ve esnaflarına korku salıyor.

YENİSAKARYA

“TİGEM’ i istiyoruz.”

SATSO Başkanı Kösemsul, TİGEM’ den yerli otomobile, çevrenin korumasından istihdamda artışa kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
492 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.