Yerel Basında Bugün (26.08.2012)

Yerel Basında Bugün (26.08.2012)
26.08.2012
814
A+
A-

26.08.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“CHP’den çimento fabrikasına hayır!”

CHP’li 6 milletvekili, Sakarya’nın Sapanca ilçesi Yanık köyünde su kaynağının yanına yapılmak istenen taş ocağı ve Karasu ilçesi Darıçayırı köyünde yapılacak olan çimento fabrikasını protesto ettiler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Vatandaşlar, polis tarafından sürekli uyarılıyor ama yine de dolandırıcıların kurbanı olmaktan kurtulamıyor

“Dikkat!.. Dolandırıcı çıkabilir”

ADAPOSTASI

Milletvekili Hasan Ali Çelik Darıçayırı ve Yanık Köyü için konuştu

“Yatırımlar yapılmalı”

Teknolojik olarak bütün altyapı oluşturulduktan sonra yatırımların yapılması gerektiğini söyledi. Çelik ‘yatırımlar yapılırken çevre sakinlerinin fikri muhakkak alınır ve en önemlisi yatırıma hangi şartlarda izin verildiği takip edilmeli” dedi.

ANADOLU

Milli Eğitim Bakanlığı’nın her sene öğretmenlere tanıdığı  ‘Özür Grubu Tayin’ (Eş durumu ve Sağlık Özrü) hakkı başvuru ekranını 70 ilde olduğu gibi ilimizde de kapatması mağdur etti

“Öğretmenler ‘norm kadro fazlası’ mağduru oldu”

BİZİMSAKARYA

Polis Sakarya’dan çalınan 5 aracın peşine düştü

“Çalıntı 14 aracın beşi Sakarya’dan”

Gaziantep’te çalıntı araç ile bombalı saldırı yapılmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı ve şüpheli araçlar konusunda alarma geçti. Türkiye genelinde aranan çalıntı 14 aracın 5’nin Sakarya’dan çalındığı belirlendi.

SAKARYAHALK

Darıçayırı’nda tepkiler dinmiyor. İlk olarak oynayarak protesto eden mahalle sakinleri bu sefer daha farklı bir tepki gösterdi…

“Makam bastılar”

Karasu Darıçayırı Beldesinde kurulması planlanan çimento fabrikasına en sert tepki Esentepe Mahallesi sakinlerinden geldi. Fabrikanın kurulmasına karşı olan mahalle sakinleri Darıçayırı Belediye Başkanı Ahmet Başaran’ın odasına giderek ÇED raporunu istediler. Öte yandan fabrikanın kurulması planlanan alanda mahalle gençlerinin nöbet tuttuğu öğrenildi.

YENİGÜN

Eylemlere karşı Emniyet Genel Müdürlüğü çalıntı 14 aracın 5’inin Sakarya’dan olduğunu açıkladı

“Teröre 54 alarmı!”

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 ile gönderilen uyarı yazısından ülke genelinde çalınan 14 aracın 5’nin Sakarya’dan olduğunu ve bombalı eylemlerde kullanılabilme ihtimaline karşı gereken önlemlerin alınmasını istedi.

YENİHABER

Emniyet Genel Müdürlüğü Sakarya’dan çalınan 5 aracında aralarında bulunduğu 14 şüpheli araç için uyardı

“Bu plakalara dikkat!”

Emniyet Genel Müdürlüğü, bombalı eylemlerde kullanılmak üzere çalındıkları tahmin edilen araçların plakalarını açıkladı. Sakarya’dan çalınan 5 aracında aralarında bulunduğu 14 araç 81 ilde aranıyor.

YENİSAKARYA

Kadınlar, Belediye Başkanı’nı gerçekleri gizlemekle suçladı

“Makama baskın”

Karasu’nun Darıçayırı’nda çimento fabrikasına karşı önceki gün düzenlenen mitingden sonra toplanan bir grup kadın, Başkan Ahmet Başaran’ın makamına baskın yaptı.

 
814 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.