Yerel Basında Bugün (26 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (26 Aralık 2017)
26.12.2017
603
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

‘OY PATLAMASI YAPACAĞIZ’

İYİ Parti İl Başkanı Atasever, “2019’da oy patlaması yapacağımıza inancım tam. Sayı olarak Sakarya’nın kaç tane milletvekilliği görevi varsa hepsine talibiz” dedi.

ADAPOSTASI

YETER ARTIK!

Magandalar da bitmiyor, kurşunları da! Söğütlü’ye gelin almasına giden kalabalık bir gruptan rastgele havaya sıkılan mermiler, 15 yaşındaki Beytullah K’nin ağır yaralanmasına neden oldu.

MAGANDADAĞ BAŞINDA VURDU

Ormanlık alanda muşmula toplayan 15 yaşındaki çocuk, gelin alma sırasında ateşlenen bir silahtan çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu yaralandı.

SAKARYA HALK

UZUN NAMLU BİLMECESİ

Asayiş Şube ekiplerinin ’Dur’ ihtarı uymayıp otomobille kaçan şüpheliler bir süre sonra gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte ele geçirilen 2 uzun namlulu silah kafaları karıştırdı. Polis otomatik olan silahlarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YENİGÜN

500 KİŞİYE YENİ İŞ!

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘İl Ekonomik Toplantısı’nı 1. ve 2. OSB’den sonra Söğütlü’deki 3. OSB’de gerçekleştirdi. Toplantıda 2018’de 8 firmanın üretime başlayarak, 500 yeni istihdam sağlayacağını belirtti.

YENİHABER

MÜJDE YAKINDA

AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastaneyle ilgili gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek çok yakında projeyle ilgili kesin müjdenin verileceğini ifade etti.

YENİSAKARYA

DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU!

Arifiye’de Otokar tarafından üretilen Cobra II, üstün güç ve performansı ile, Türk emniyet güçlerinin en gözde araçları arasında yer alıyor.
603 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.