Yerel Basında Bugün (23.05.2012)

Yerel Basında Bugün (23.05.2012)
23.05.2012
523
A+
A-

23.05.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Engin Özkoç kota için Çiçek ve İsen ile görüştü”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Şeker Fabrikasının kota sorununun çözülmesi için TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Sakaryalı olan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ile görüştü.

ADAPOSTASI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yine dev yatırımlar ile gençlere hizmet veriyor

“Hedef olimpiyatlar”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile Hendek’te yapılan spor sahalarını ve tesislerini gezerek ‘Hendek olarak hedefimiz 2020 Olimpiyatlarıdır’ dedi.

ANADOLU

“Toçoğlu ‘süper yetkilere’ hazır mı?

Yeni kurulacak olan Büyükşehir Belediyeleri ile sayısı 29’a ulaşacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlarına süper yetkiler geliyor.

BİZİMSAKARYA

“Tarım çıkış arıyor”

Bereketli topraklan ve nitelikli iş gücüyle tarım kenti olarak anılan Sakarya’da, çiftçi eski günlerini arıyor, bankalar dışında sadece tarım kooperatifine 35 milyon lira borçla kara listede bulunan Sakaryalı ziraatçının durumuna çıkış yolu aramak yerine seyirci kalınmasına anlam verilemiyor

SAKARYAHALK

“Hayat duracak”

Hükümetin 2012 için hala memura zam vermemesi karşısında alınan bir günlük iş bırakma eylemi bugün gerçekleşecek. Eyleme KESK ve Kamu Sen üyeleri destek verirken, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen üyeleri de bugün tam gün iş bırakma eylemi yapıyor. Halkların Demokratik Kongresi Sakarya Meclisi de eyleme tam destek verdi. Grev nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi acil hizmetler dışında eyleme katılan sendika üyeleri hizmet vermeyecek.

YENİGÜN

555 bin lirayı ödemedi, 30 bin liralık teminatı yaktı

“Dolmuşçu pes etti”

Büyükşehir Belediyesi’nin, Serdivan Yıldız Mahallesi Dolmuş Minibüs Hattı için açtığı ihalede, rakamı 555 bin liraya yükselten Necattin Demir, hattı almaktan vazgeçince, 30 bin liralık teminatı yandı.

YENİHABER

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla yakından ilgileniyor

“Üstün başkan gibi”

AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, sanki belediye başkanıymış gibi her fırsatta Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını geziyor. Büyükşehir basın da bu gezileri servis ediyor

YENİSAKARYA

Şeker Fabrikası’nın yaşaması için Ankara’da son çabalar…

“İkili kıskaç”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Cemil Çiçek’le görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, komisyondan TBMM Genel Kurulu’na havale edilen yasa teklifinin görüşülmesinin öne alınmasını istediğini söyledi.

23.05.2012 MA

 
523 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.