Yerel Basında Bugün ( 23 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 23 Mart 2018 )
23.03.2018
737
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EVRENKÖY ARAPSAÇI

Evrenköy  Mahallesi’nde  Adapazarı Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm, mahkeme kararıyla iptal edildi. Projenin iptal olması sonrasında bölgedeki 2/B arazilerin tapularını alacak olan vatandaşlara da kötü haber geldi.

 

ADA POSTASI

SAKARYA EĞİTİMDE SINIFTA KALMIŞTIR

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ülkenin doğusundan ve batısından rakamlarla Sakarya’da eğitimi masaya yatırdı. Okul, öğretmen, derslik ve öğrenci sayılarını karşılaştıran Isır ‘ Milli Eğitim’de sınıfta kaldık’ dedi Isır, Sakarya’da 5 yılda 4 milli eğitim müdürünün değişmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

MİLLİ EĞİTİM SINIFTA KALDI

CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Sakarya’nın eğitim alanındaki başarısızlığının sorumlusu olan siyasetçilerin faturayı kamu görevlilerine çıkardığını belirterek, ‘Sakarya’da milli eğitim sınıfta kaldı’ dedi.

 

SAKARYA HALK

YATAY MİMARİYLE BÜYÜMEYE DEVAM

Türk-İş Sakarya İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, ‘Biz, siyasette, herkese eşit seviyedeyiz. İyiye iyi, kötüye kötü deriz. Mesela Büyükşehir Belediyesinin yatay mimarisini çok önemsiyoruz. Destek veriyoruz. Bunu söylerken bu Sakarya’nın geleceğini düşünüyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

YENİDEN BELEDİYE-İŞ

Ünal Ozan’ın 1989 yılında Belediye Başkanlığı’nı kazanmasıyla,  Adapazarı Belediyesi’nde yetkisini kaybeden Belediye İş Sendikası, yeni kadroya geçen 450 işçinin üye olmasıyla sözleşme yetkisini almaya hak kazandı.

 

SAKARYA YENİGÜN

NE ÇABUK UNUTTUNUZ!

Türkiye’ye örnek olan yatay büyüme ile depreme güvenli şehir haline gelen Sakarya’da, her fırsatta ortaya çıkıp kat artışı isteyen müteahhitler bu kez kantarın topuzunu kaçırdılar. Müteahhitler depremi unutmuşçasına çatı katlarının 4. Kat olarak düzenlenmesini istediler.

 

YENİ SAKARYA 

ÇATI KATI İSTİYOLARLAR

Sakarya Müteahhitler Birliği üyeleri belediyelerin imar müdürleri ile kahvaltıda buluştu. Müteahhitler artan maliyetleri öne sürerek çatı katı ve merdiven boşluğu konusunda düzenleme istedi.
737 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.