Yerel Basında Bugün (22 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (22 Nisan 2018)
22.04.2018
698
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SEÇİM TAKVİMİ BEKLENİYOR

24 Haziran seçimi için partiler YSK’nın açıklayacağı takvimi bekliyor. YSK’nın Pazartesi günü seçim takvimini açıklaması beklenirken AK Parti’nin aday adaylığı başvurularını Salı günü almaya başlayabileceği ifade ediliyor.

 

ADA POSTASI

SEÇİME HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, partisinin Söğütlü İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısına katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Kılıç, parti olarak seçime hazır olduklarını belirterek, Söğütlü’den verdi.

 

BİZİM SAKARYA 

AKP’DE ADAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte siyasi partilerin kulislerinde milletvekili aday adayları konuşulmaya başlandı. AKP’de iki isim aday adaylığını duyurdu.

 

SAKARYA HALK

ATILAN HER OYUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

CHP Adapazarı İlçe Danışma Kurulu’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ‘Kanımızla canımızla, kadınlarımızla gençlerimizle 24 Haziran’a hazırız. Onun için sadığa atılan her oyun takipçisi olacağız’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

TALİPLİSİ ÇOK

AKP’de başvurular başlamadan aday adayları ortaya çıkmaya başladı. 7 Haziran’da 72, 1 Kasım öncesi ise 31 başvuru yapılan AKP’de aday adayı enflasyonu yapacağı öngörülüyor.

 

YENİ SAKARYA 

SAKARYA JOKER İL

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya’nın AK Parti Genel Merkezi tarafından joker illerden biri olarak görüldüğünü belirterek, ‘Sakarya’da açılan sandıklar sadece Sakarya, Türkiye için açılmıyor; dünyanın neresinde mazlum varsa onlar için de açılıyor’ dedi.
698 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.