Yerel Basında Bugün (21.11.2012)

Yerel Basında Bugün (21.11.2012)
21.11.2012
720
A+
A-

21.11.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kamu Sen Sakarya İl Temsilciliği Üyeleri, Sakarya Adliyesi önünde Adalet Bakanlığı’na seslendiler

“Adalet istiyoruz”

Türkiye Kamu-Sen Sakarya Temsilcisi Rahim Varol ve sendika üyeleri, Sakarya Adliye Sarayı önünde yaptığı basın açıklamasında; ‘Herkese adalet dağıtan Adalet Bakanlığı kendi personeline de adaletli davranmalıdır’ dedi.

ADAPOSTASI

“Gereken yapılacak”

Vali Mustafa Büyük, orta hasarlı binaların yeniden incelenmeye başlandığını hatırlatarak, çalışmaların ardından sağlam çıkmayan binaların yıkılması konusunda görevini yapmayan kurumlar hakkında gereğini yapacağını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Bizim derdimize komşu el atıyor”

Sapanca Yanık’taki taş ocağı sıkıntısında biz gözlerimizi, kulaklarımızı kapatırken, Komşu Kocaeli’nden hemen her gün bir heyet bölgeye gelerek tepkisini gösteriyor.

SAKARYAHALK

“Uyuşturucu tuzağı”

Uyuşturucuya alıştırdıkları gençlere ve eğlence mekânlarına uyuşturucu temin ettikleri öne sürülen 10 şüpheli Sakarya Emniyeti tarafından yapılan Şafak Operasyonu ile gözaltına alındı. Operasyonda binin üzerinde uyuşturucu hap ele geçirilirken sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar yüzlerini ceketleri ile kapattı.

YENİGÜN

İl Afet ve Acil Durum Müdürü İsmail Dilaver, İl Meclisi’nde konuştu

“Bilmece gibi!”

İl Meclisi’nde orta hasarlı binalarla ilgili açıklama yapan İl Afet ve İl Acil Durum Müdürü İsmail Dilaver, halen ilimizde 925 orta hasarlı konutun yer aldığını 546 bina bulunduğunu söyledi.

YENİHABER

“Adliye’de ‘Baz’ isyanı”

Camili’deki Resmi Daireler Kampüsü içinde baz istasyonu kurulması adliye çalışanlarını isyan ettirdi. Adliye çalışanları, ‘Baz istasyonunu kaldırın’ çağrısı yaptı.

YENİSAKARYA

“Otoyoldan kötü haber”

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde yapılması planlanan bölümü iptal edildi. Yolun, 2035’e kadar olan yatırım planlarından çıkarıldığı öğrenildi.

21.11.2012 EK

 
720 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.