Yerel Basında Bugün (21 Eylül 2017)

Yerel Basında Bugün (21 Eylül 2017)
21.09.2017
710
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

‘ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ’

Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe katılan Vali Balkanlıoğlu, “Mülki idare amirleri olarak eğer iş bize kadar gelirse, biz de bu vatan için can vermeye, Şehit ya da Gazi olmaya hazırız “ dedi.

 

ADA POSTASI

EZİYET KASIM2DA BİTECEK !

Kanser hastaları için büyük umut olan SEAH Korucuk Kampüsü’ndeki Radyoterapi cihazı yaklaşık 6 aydır hizmet dışı. Hastalar tedavi için aylardır il dışına gidiyor. Eziyet, Kasım ayında hizmete girecek olan yeni cihazla bitecek.

 

BİZİM SAKARYA

BİR İSTİFA BİR SUÇLAMA

Ferizli’de Belediye Meclisi Üyesi Ertan Ak, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u yolsuzluk ve usulsüzlükle suçlarken, Kaynarca Kadın Kolları Başkanı sosyal medyada paylaştığı saçı açık fotoğraf yüzünden istifa etti.

 

SAKARYAHALK

BU TOPRAKLARDAN KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek verdi. Terör konusuna değinen Balkanlıoğlu, “Allah’a çok şükür, insansız araçlarımız ve bunlara yüklenen silahlar sayesinde hiçbir kayıp vermeden ağır zayiatlar verdiriyoruz. İnşallah bu memleketten köklerini kazıyacağız” dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

MEGA OSB HEYECANI!

Ferizli’de, Marmara’nın en büyük Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağı alanları gezen gazetemiz detaylara ulaştı. Hayata geçtiğinde il ekonomisinin kalbinin atacağı bu OSB’de 20 bin kişiye istihdam sağlanacak.

 

SAKARYA YENİHABER

İLGİNÇ TACİZ SAVCILIK’TA !

Serdivan’ da bir lisede memur olarak çalışan bir şahıs, okula yeni kayıt olan bir erkek öğrencinin telefonuna cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Anne memuru savcılığa şikayet etti.

 

YENİ SAKARYA

ÇÖPTEN ELEKTRİK VE GAZ ÜRETİLECEK

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetim projesi ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, “Projemiz Türkiye’ye örnek olacak. Yap, işlet, devret usulüyle inşa edeceğimiz proje çöpten elektrik, gübre ve biyogaz üretecek” dedi.
710 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.