Yerel Basında Bugün (21 Aralık 2017)

21.12.2017

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

AYÇA TAŞKENT YENİDEN ADAY

Taşkent, seçimlerde başarılı olunması için üyesinden başkanına kadar topyekun, birlik beraberlik içinde çalışmaları gerektiğini belirtti.

ADAPOSTASI

BU GURUR SAÜ’NÜN

Sakarya Üniversitesi, 3 bini aşan uluslararası öğrencisi ile SAÜ, Eğitim Hizmetleri-Devlet Üniversiteleri kategorisinde katıldığı araştırmada, ilk 5 il arasında yer aldı.

BİZİM SAKARYA

KARASU’DA BELİRSİZLİK!

TMMOB’un başvurusuyla iptal edilen Çevre Düzen Planlarının, aynı zamanda Bakanlar Kurulu’nca BMC’ye verilen Münferit Yatırım izninin temelini oluşturduğu belirtildi.

SAKARYA HALK

BACASIZ SANAYİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye’nin 500 büyük hizmet ihracatçısı araştırmasının 2’ncisini açıkladı. İl 500 hizmet ihracatçısı arasına giren Sakarya Üniversitesi ‘Devlet Üniversiteleri’ kategorisinde 5. Oldu.

YENİHABER

BASINA KAPALI HALK GÜNÜ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan halkın sorunlarını dinlemek üzere Halk Günü toplantısını başlattı. Akcan, “Vatandaş basının önünde konuşmaz” diyerek basın mensuplarını toplantıdan çıkardı.

YENİGÜN

SATSO’DA FAİZ TARTIŞMASI

SATSO’da bütçenin görüşüldüğü meclis toplantısında faizin haram olduğunu belirten Hakan Tenekeci, “Paralar altına yatırılmalı” derken, yönetimden Fatma Aygün Kahya ise, “Türkiye laik bir ülke, dini kurallar geçerli değil. Biz ülkenin ticari gerçeklerine göre davranıyoruz” diye konuştu.

YENİ SAKARYA

15 BİN KİŞİTYYE İŞ

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliği çerçevesinde Sakarya’da 15 bin 100 kişinin iş sahibi olduğunu söyledi