Yerel Basında Bugün (21 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (21 Ağustos 2017)
21.08.2017
823
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Akçay, Aferimi Aldı!

Akçay Barajı inşaatını gezen AK Parti Sakarya Milletvekilleri büyük bir bölümü tamamlanan projeye tam not verdi

 

ADAPOSTASI

Sakarya’ya Yeni Emniyet Müdürü

6 ay önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Eyüp Pınarbaşı, merkeze alındı. Sakarya’nın yeni Emniyet Müdürü ise Bitlis Emniyet Müdürü olarak görev yapan Fatih Kaya oldu.

 

BİZİM SAKARYA

Ülkeye Örnek!

AK Parti Milletvekilleri ile Akçay Barajı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, ‘’Türkiye’de ilk defa bir yerel yönetim olarak baraj inşa ediyoruz’’ dedi.

 

SAKARYAHALK

Uyan Artık Alişan

Taksi dolmuş ve minibüs esnafı arasındaki tarife anlaşmazlığı devam ederken gazetemizin dün manşetten verdiği ‘’Esnaf perişan sen uyu Alişan’’ haberi ses getirdi. SEBOB Başkanı Hasan Alişan’a seslenen esnaf ‘’Alişan başkan bir an önce uyanıp, üyelerine sahip çıkmalıdır’’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

Eğitimde Kargaşa!

Sakarya’da eğitimde bazı okullar kapatılırken, bazıları ise tekli eğitime geçecek. Ancak, okulların taşınması bir tarafa bu konuda velilerin neredeyse hiç haberi yok.

 

SAKARYA YENİHABER

Akçay Şehrin Gururu Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı inşaat sahasında, partisinin milletvekillerini gezdirdi. Milletvekilleri, Akçay Barajı için, ‘’Şehrin gururu oldu’’ dedi.

YENİ SAKARYA

Geleceğin Sakarya’sına dev proje: Akçay Barajı

Milletvekilleri ile Akçay Barajı’nı inceleyen Başkan Toçoğlu,’’ Şehrimizin bugüne ve geleceğine 100 milyon değerinde dev bir yatırım kazandırıyoruz’’ dedi. Barajı gezen Milletvekili Uncuoğlu,’’Sakarya’nın gelecekteki içmesuyu ihtiyacını karşılayacak bu önemli projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
823 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.