Yerel Basında Bugün ( 20 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 20 Şubat 2018)
20.02.2018
564
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÇOK HIZLI YAYILIYORUZ

Sakarya’da 2017 yılında 3 bin 802 yeni bina inşa edildi. Bir önceki yıla göre yüzde 0,52 büyüme yaşanırken yatay büyümenin etkileri hem tarımda hem de inşaat alanında görülmeye başladı.

 

ADA POSTASI

MYO BÖLGEYE HAREKET GETİRECEK

Söğütlü Meslek Yüksekokulu’nun temel atma törenin de konuşan Vali Balkanlıoğlu, ‘İşçi gücünün karşılanması açısından bu okul ara ve teknik eleman ihtiyacına cevap verecektir’

 

BİZİM SAKARYA 

KORKUTAN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, ‘7 üstü İstanbul depremi her an olabilir’ dedi ve sonrası için tsunami uyarısında bulundu.

 

SAKARYA HALK

NEHİRDE İNFAZ!

Ailesi tarafından yaklaşık 2 ay önce kayıp ilanı verilen genç adamın Sakarya Nehri’nin Türk Çaybaşı mevkiinde cesedi çıktı. Tabanca ile kurşunlandıktan sonra ayağında zincirle bağlandıktan sonra nehre atılan Ercan Demiral’ın olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’DE ZORLU SÜREÇ

AKP’de 11 Mart’ta yapılacak il kongresi öncesinde yönetimde görev almak isteyenlerin başvuruları dün başladı. Aday adayları ay sonunda Genel Merkez tarafından mülakata tabi tutulacak. Mülakatı geçenlerle mevcut il yöneticileri bir havuzda değerlendirecek.

 

SAKARYA YENİGÜN

BU KADARINA DA PES!

Adapazarı 15 Temmuz Bulvarı’nda gece yaşanan olay bu kadarına pes dedirtmeye yetti. Olayda, polis gibi yola duba koyup çevirme yapan 5 kişi kent güvenlik yönetim sisteminde ki (KGYS) polisler tarafından fark edilince yapılan baskınla suçüstü yakalandılar.

 

YENİ SAKARYA 

UZUNÇARŞI’ DA HEYECAN!

Esnafın ısrarla üzerinde durduğu, baştan aşağı yenilenen Tarihi Uzunçarşı’ nın üstünün kapatılması için Büyükşehir Belediyesi’nde çalışma başlatıldı.
564 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.