Yerel Basında Bugün (20 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün (20 Ekim 2017)
20.10.2017
703
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BARAJ GERİLİMİ

Kandıra- Kaynarca sınırında inşa edilecek yeni baraj projesine halkın tepkisi sert oldu. Toplantı sonrasında açıklama yapan bazı vatandaşlar ise gerçekleştirilmek istenen projenin Acarlar Longozu’nu yok edeceğine dikkat çekti.

 

ADAPOSTASI

KÖYLÜ DİRENDİ

Kaynarca’da ÇED toplantısı yapılamadı.

Kaynarca ile Kandıra arasında inşa edilecek olan baraj için, Kaynarca’da yapılmak istenen ÇED(Çevresel Etki Değerlendirme) Toplantısı ilçede gerginliğe yol açtı. Belediye Toplantı Salonu’nda yapılmak istenen toplantı köylülerin ve vatandaşların tepkisi üzerine yapılamadı.

 

BİZİM SAKARYA

HALK KAZANDI

Baraj için ÇED toplantısına izin verilmedi.

İstanbul’a su sağlamak üzere yapılacak baraj havzasındaki köyler için Kaynarca’da dün yapılmak istenilen ÇED sürecine halkın katılım toplantısına köylüler izin vermedi.

 

SAKARYA HALK

BRAVO SAKARYA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’dan büyük övgü

Sakarya’ya hayran kalan Karacan, “Dostlar içtenlikle söyleyebilirim ki Sakarya kendinden gururlanabilir. Tüm illeri geziyorum. Böyle dinamik, böyle içten, böyle birbiriyle yan yana gelebilen şehirler gerçekten öne çıkıyor” dedi.

 

YENİ SAKARYA

İŞTE OLMASI GEREKEN BU

İlimizdeki STK temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Şehrin bütün dinamikleri burada, işte olması gereken bu. Bir şehrin kalkınması için olması gerekli konulardan birini Sakarya’da gördüm” dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

KAYNARCA DİRENDİ

Gergin Anlar Yaşandı

İstanbul’un içme suyunu karşılamak için yapılacak iki baraj nedeniyle toprakları ellerinden alınacak Kaynarcalı köylüler dün ÇED Toplantısı’nı iptal ettirdi. Köylüler mücadeleye kararlı.

 

YENİGÜN

TÖRE’NİN GÜNDEMİ FARKLI !

Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, son İl Koordinasyon Toplantısı’nda Sakarya’nın eğitimdeki acil ve hayati sorunlarını pas geçti.
703 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.