Yerel Basında Bugün (20 Aralık 2017)

20.12.2017

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

‘CHP’Lİ BELEDİYE İSTİYORUZ

CHP İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Erdoğan Isır, “2019 yılı yerel seçimlerinde Sakarya’da belediyelerimizin olmasını istiyoruz. Şehrimizde partimizi hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ADA POSTASI

KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Davamıza uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürecek, ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz. İnşallah 2019’u hep birlikte başarıyla tamamlayacağız” dedi.

BİZİM SAKARYA

GÖZÜNÜZÜ KAPAMAYIN

“Çocuklara yönelik istismara göz yummayın, korkmayın, bildirin. Yoksa siz de suçlusunuz… Bu yasal zorunluluk olduğu kadar vatandaşlık görevidir”

SAKARYA HALK

OKULLAR BİZİM HASSASİYETİMİZ

Arkadaşımız Ümit Genç’i makamında ağırlayan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, sorularımızı yanıtladı. Okullar ve çevresinde üst düzey güvenlik önlemleri aldıklarının altını çizen ;Kaya, “Eğitim yuvalarındaki geleceğimiz olan çocuklarımızı bütün kötülüklerden koruman için çok hassas davranıyoruz. Okullar bizim hassasiyetimiz” dedi.

YENİ HABER

DURAKTA DEHŞET

Sedat Kirtetepe Caddesi’nde dün sabah meydana gelen olayda H.A. isimli şahıs, durakta otobüs bekleyen bir kadına bıçakla saldırdı. Kadın çevreden yetişenler tarafından zorlukla kurtarıldı.

YENİGÜN

FINDIK ÜRETİMİ ARTACAK

YENİ SAKARYA

ARABULUCULUK DOĞRU SİSTEM

Mahkemelerin yükünün son derece fazla olduğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Geciken adalet, adalet sayılmaz. Arabuluculuk gibi bir süreçte mahkemelere yük olmadan sorunlar kısa sürede çözülebilir” dedi.