Yerel Basında Bugün ( 19 Kasım 2017)

Yerel Basında Bugün ( 19 Kasım 2017)
19.11.2017
582
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ET’TE AÇIK BÜYÜYECEK

Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Hendek İlçesini ziyaretinde SGK Kurumu’nu ziyaret etti daha sonra inşaatı devam eden Hendek Ziraat Odası Binası’nda incelemelerde bulundu.

 

ADAPOSTASI

TEK HEDEF 2019

AK Parti’de 2019 yılında yapılacak seçimler için şimdiden kollar sıvandı. Partililer tüm planlarını kritik öneme sahip seçimler için yapıyor. Karasu İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan AK Partililer, yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

 

BİZİM SAKARYA

SAÜ’DE FETÖ HASSASİYETİ

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, FETÖ’ye mensup olmayan personelin mağdur olmaması için çok dikkatli, titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

 

SAKARYA HALK

İKTİDAR KUVVETLİYSE HİZMET OLUR

Karasu İlçe Kadın Kolları’nın 5. Olağan Kongresi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Bu coşkumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden, özverimizle 2019’a hazırlanmalıyız. Yorulmadan, yüksünmeden çalışacağız. İktidar kuvvetliyse hizmet olur. Biz birlik ve beraberliğimizi korur, hükümetimize güç verirsek hizmetler devam edecektir” dedi.

 

YENİHABER

ÖĞRETMENLERİN ALO 147 SIKINTISI

MEB Alo 147 İletişim Hattı’na ulaşan ihbarlar okul idarecilerini ve öğretmenleri zor durumda bırakıyor. Sendikalar Alo 147 hattın öğretmenlere karşı cezalandırma aracına dönmesinden şikayetçi.

 

YENİGÜN

HER OKULUN BİR POLİSİ VAR

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte uygulamaya giren ‘ Her okula bir polis’ çalışmasının başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

 

YENİ SAKARYA

ŞEHİR NEHİRLE BÜTÜNLEŞİYOR

Başkan Toçoğlu, “Mera vasfında bulunan Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri spor alanına dönüşmesi ve bisiklet adasını inşa edeceğimiz nehir kenarındaki alanın ise Büyükşehir’e tahsisi onaylandı. Şehirle nehrin bütünleşmesi konusunda önemli bir adım atıldı” dedi.
582 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.