Yerel Basında Bugün (18.04.2012)

Yerel Basında Bugün (18.04.2012)
18.04.2012
468
A+
A-

18.04.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Başkan Toçoğlu: Ulaşımın anayasasını hazırlıyoruz!”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Ulaşım Ana Planı seçim beyannamemizde de yer alan bir çalışmaydı. Bu plan ile Sakarya’mızda ulaşımın anayasasını hazırlıyoruz’ dedi.

ADAPOSTASI

2013’ün Haziran ayında ulaşımla ilgili her şeyin Anayasası olacak

“Ulaşıma neşter!”

Gelecek 10 yılda ulaşım için atılacak adımlar ve alınacak kararlar Sakarya Ulaşım Ana Planı (SUAP) çerçevesinde tasarlanacak. Plan 16 ayda hazır olacak.

ANADOLU

“Uyumaz: Çözümün adresi esnaftır”

Sakarya Ulaşım Ana Planı (SUAP) Tanıtım Toplantısı AKM’de gerçekleşti. Toplantıda konuşan Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Uyumaz, ‘Esnafın yararına olacak her projede olduğu gibi Ulaşım Ana Planına da destek olacaklarını belirterek, değişim ve gelişim olacaksa bunu şoför esnafımızla ile yapın’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Geleceğin projesi”

Hızla büyümekte olan Sakarya’nın ulaşımına rehberlik edecek olan Sakarya Ulaşım Ana Planı (SUAP) çalışması tanıtıldı. Planın hayata geçmesiyle birlikte, hızlı, güvenli, konforlu ve entegre ulaşım ağı hedefleniyor. Proje 16 ayda tamamlanacak.

SAKARYAHALK

“APEK’in 62. Genel Kurulu stada alındı”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, Adapazarı Şeker Fabrikası şeker depolarında yapılacak olan Genel Kurula katılımın yüksek olabileceği düşüncesi ile Kongreyi Atatürk Stadı’na aldıklarını açıkladı.

YENİGÜN

Sakarya’nın Ulaşım Ana Planı (SUAP) dün tartışmaya açıldı

“Ulaşım sil baştan”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçim beyannamesinde yer aldığını söylediği Sakarya Ulaşım Ana Planı için, ‘Sakaryamız’da ulaşımın anayasasını hazırlıyoruz. Şehrimizin geleceği için çok önemli ve 16 ay sürecek bu projeye herkesin destek vermesini bekliyorum’ dedi.

YENİHABER

Trafik ve ulaşımda birçok yenilik getirecek plan çalışmaları anlatıldı

“Ulaşım sil baştan”

Sakarya Ulaşım Ana Planı tanıtım toplantısında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu amaçlarının, Sakarya’yı daha hızlı, daha güvenli, daha ucuz ve entegre bir ulaşım ağına kavuşturmak olduğunu söyledi.

YENİSAKARYA

“Büyükşehir mahkemelik”

Adapazarlı bir pazarcı kasislerin standartlara uygun olmadığı iddiasıyla Büyükşehir’i mahkemeye verdi. Mahkeme bilirkişi tayin etti. Büyükşehir davayı kaybederse kasislerin tamamı yenilenmek zorunda kalacak.

18/04/2012 MA

 
468 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.