Yerel Basında Bugün (18 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (18 Nisan 2018)
18.04.2018
658
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

GÖZDE VURGUN

Özel Göz Hastanesi’ndeki vurgunu, hastanenin ortağı ihbar etti. Hastalara usulsüz şekilde faturanız satılan tıbbi malzemeler ve doktorların maaşlarının düşük gösterilmesi gibi şikayete konu olan işlemlerin devlete zararı milyon TL’leri buluyor.

 

ADA POSTASI

PAMUKOVA’DA İŞÇİ KIYIMI

Pamukova da beton travers fabrikasında ücretlerinde iyileştirme isteyen ve on beş gün önce iş bırakma eylemine başlayan işçilerden 31’i işten çıkartılırken 4 kişi emekli edildi. İşçiler yönetimi ‘Allah’a havale ediyoruz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

CEMAL’İN DRAMINI TÜM TÜRKİYE DUYDU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya’da 3 bin liralık Bağ Kur prim borcu nedeniyle hastaneye kabul edilmeyen ağır hasta Cemal Derbeder ‘in durumunu Meclis grup toplantısında gündeme getirdi.

 

SAKARYA HALK

SİYASET SEÇİME KİTLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün mecliste grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı ülke genelinde olduğu gibi Sakarya siyasetine de bomba gibi düştü. Bahçeli’nin 26 ağustos tarihini işaret etmesine il başkanları hodri meydan dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

SEÇİME HAZIRIZ

Siyasi partilerin il başkanları MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin erken seçim çağrısını yorumladı. Başkanlar olası seçime hazır olduklarını dile getirerek, tarihin belirlenmesini istedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

TARİH:26 AĞUSTOS

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, dünkü grup toplantısında, ‘Türkiye seçim için 2019’u bekleyemez. Erken seçim şarttır. Tarihi de 26 Ağustos 2018 olmalıdır’ demesi bir anda gündemi seçime endekslemeye yetti.

 

 YENİ SAKARYA 

ERKEN SEÇİM SÜRPRİZİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dünkü grup toplantısında yaptığı erken seçim çıkışı siyası arenayı hareketlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplarken, seçim tarihinin önümüzdeki günlerde belirleneceği öğrenildi.
658 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.