Yerel Basında Bugün (17.07.2012)

Yerel Basında Bugün (17.07.2012)
17.07.2012
410
A+
A-

17.07.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çelik İsale hattı imzaları atıldı!”

Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın su konusunda geleceğini garanti altına almak için yapılacak Çelik İsale Hattı’nın yapım ihalesini kazanan firma ile yer teslim sözleşmesini imzaladı.

ADAPOSTASI

“2/B ilgi görmedi!”

Kamuoyunda 2/B olarak bilinen orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışında ilginin az oluğu bildirilirken, Defterdar Sormaz, yürürlüğe giren tebliğde ki düzenlemeleri kamuoyuyla paylaştı.

ANADOLU

“2B çıkmazı”

Karasu İlçesi Yuvalıdere ve Camitepe, Kocaali İlçesi Ağalar ve Yalı, Sapanca İlçesi Uzunkum, Adapazarı Evrenköy köylerindeki vatandaşların 2-B taşınmazı olan 600 parsel, projelendirilmek üzere TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değerlendirilmeye alındı.

BİZİMSAKARYA

“Uyuşturucu yakın takipte”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyorlar. Emniyet Müdürlüğü ekipleri piyasa uyuşturucu madde sürdükleri iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı. Akyazı’da ise helikopter kullanılarak hint keneviri ekim alanları tespit edildi.

SAKARYAHALK

“SATSO’da neler oluyor?”

Akgün Altuğ’un ardından tartışmalı bir şekilde göreve gelen Mahmut Kösemusul’un pasif bir yönetim sergilemesi ve sonucunda da SATSO’nun kamuoyunda etkisini ve güvenilirliğini giderek kaybettiği iddialarıyla muhalefetin harekete geçtiği belirtiliyor.

YENİGÜN

Sakarya için yaptıkları tek olumlu proje yok

“SATSO balonu”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, ilimizin sanayi ve ticaret hayatının canlandırılması adına sınıfta kaldı.

YENİHABER

“2B’de durum karışık”

Orman vasfını kaybetmiş 2B arazilerinin satışıyla ilgili yasal düzenlemede birçok karışıklığı da beraberinde getirdi. Sakarya’da 3 aylık sürede 24 bin hak sahibinden sadece 1886’sı 2B başvurusu yaptı.

YENİSAKARYA

“Parkomata durdurma!”

Bölge İdare Mahkemesi, Adapazarı’nın cadde ve sokaklarında geçen yıl başlatılan parkomat uygulamasının durdurulması istemiyle açılan davada, vatandaşın lehine karar verdi.

17.07.2012 MA

 
410 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.