Yerel Basında Bugün (16.05.2013)

16.05.2013

16.05.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

S.M.M.M.O. 19 Mayıs Kongresi için yoğu çalışmalarını sürdürüyor Başkan Adayı Erol Kocacık:” Şimdi değişim zamanı” dedi.

“Muhasebecilerde başkanlık yarışı”

ADAPOSTASI

“TÜPRAŞ belgeleri açıklasın”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, TÜPRAŞ’ın Sapanca Gölünden su çekilmesi ile ilgili konuştu: “TÜPRAŞ’ın özelleştirmeden gelen tarihi tarihi hak dediği şeyi açıklaması lazım. Yoksa yarın bu konuda ilgili kurumlar Bakanlık ve Yargı nezdinde hesap verirler.

BİZİMSAKARYA

Başkan Süleyman dişli pazaryerlerindeki dönüşümü kararlılıkla sürdürüyor

“Modern pazaryeri sayısı 4’e çıkıyor”

Hızırtepe, Şeker ve Yağcılar Mahallesi’nden sonra Ozanlar Mahallesi’ne Kapalı Modern Semt Pazarı yapılıyor. Dün temeli atılan ozanlar Pazarı 22 Ağustos’ta tamamlanacak

SAKARYAHALK

“İlçelerin çehresi gelişiyor”

İlçelerde de yatırımların hızla sürdüğünün belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “2013 yılını açılışlar yılı olarak ilan etmiştik. Bu doğrultuda şehrimizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe Belediyelerimizle birlikte tüm ilçelerimizin çehresini değiştiriyoruz” dedi.

YENİGÜN

Bakanlığın ‘Kapatıldı’ dediği mezbahada, hayvan kesimi sürüyor

“Bu nasıl kapatma?”

Hijyen koşullarına uygun da değilmiş

Gıda, Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın, standartlara uygun olmadığı gerekçesiyle yılbaşı itibariyle kapattığı Akyazı Mezbahası’nda kesime devam edilmesi kafaları karıştırdı. Bakanlıkta kapalı gözüken mezbahanın nasıl çalıştığı merak ediliyor.

YENİHABER

Eğitimde 4+4+4 sıkıntıları şimdiden başladı

“Veliler isyanda”

Geçtiğimiz yıl devreye sokulan 4+4+4 modeli eğitimde büyük sıkıntılara yol açıyor. Yılların ilkokulları kapatılarak ortaokul yapılırken veliler bu duruma isyan ediyor