Yerel Basında Bugün (14.01.2013)

Yerel Basında Bugün (14.01.2013)
14.01.2013
426
A+
A-

14.01.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son yıllarda artan şiddet olaylarına karşı “Çocuk Odaklı Risk Haritası Projesi” çalışmasını başlattı

“Artan şiddetin nedeni okullarda araştırılacak”

Lise öğrencilerine anket uygulamasının yapılacağı projenin sonuçlarının,  şiddeti azaltma çalışmalarına ışık tutması bekleniyor

ADAPOSTASI

Anadolu Gazetesi’ndeki çirkin olayın ilk duruşması bugün

“O dava başlıyor”

Anadolu Gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz’ın gazetesini denetlemeye gelen 2 denetçiyi öldürmesi ve bir denetçiyi yaralaması olayının utanç davası bugün başlıyor.

BİZİMSAKARYA

“Kritik Meclis”

Büyükşehir Belediyesi Meclisi kritik kararları görüşmek üzere bugün toplanıyor. Meclis 2 bin esnafı ilgilendiren “S” plaka uygulamasını ve Sakarya Nehri projesi için 15 milyon lira kredi alınmasını görüşecek.

SAKARYAHALK

“Dava Başlıyor”

Gazete denetimi sırasında uğradıkları hain saldırı ile hayatlarını kaybeden ve Sakarya’da kara gün olarak ilan edilen basın şehitlerinin davası bugün başlıyor. Davayı izlemek üzere İstanbul’dan çok sayıda basın mensubunun gelmesi bekleniyor.

YENİGÜN

Yeni oluşan meslek komitelerinin listesi, bugün askıya çıkıyor

“SATSO’da heyecan!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) şubat ayında yapılacak olan seçimleri için, meslek komiteleri yeniden belirlendiğinden dolayı listeler bugün askıya çıkıyor. Bu arada komite, meclis ve yönetim için aday olmayı düşünenler kulislerine başladılar.

YENİHABER

Sakın kalp krizi geçirmeyin, yaralanmayın

“Acil seviste sıkıntı büyük”

SEAH’ta yeni asistanlar , Yenikent’te hastayla hiç teması olmayan uzmanlar acil vakalara bakıyor. Bu durum acil hastalar için büyük bir risk oluşturuyor.

YENİSAKARYA

Çocuk Acil Servisi olan tek hastane yükü kaldırmıyor

“Doğumevi tıka basa”

Başka hastanelerde Çocuk Acil Servisi olmadığı için tüm çocuk hastaların yönlendirildiği Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin 45 kişilik çocuk servisinde zaman zaman 75 hasta kabul ediliyor

14 Ocak 2013 – A.T.


426 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.