Yerel Basında Bugün (14 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (14 Mayıs 2018)
14.05.2018
1.005
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

VEKİL SAVAŞLARI

Cumhur İttifakı 1 Kasım seçimlerini baz alarak hesap yapıyor. Millet ittifakı ise küskünlerden medet umuyor. Olası oy oranları bakıldığında ise Millet İttifakı arasında kimin milletvekili çıkarabileceğine dair büyük mücadele çıkabileceği göz çarpıyor.

 

ADA POSTASI

KRİTİK HAFTA İSİMLER BELİRLENDİ

AK Parti’de milletvekili aday adayları arasından üst kurula çıkmayı başaran isimler belli oldu. İki gün sonra başlayacak üst kurul çalışmaları, hafta sonu tamamlanacak ve aday listesi belli olacak.

 

BİZİM SAKARYA 

SEFER SAYISI NEDEN DÜŞTÜ?

Hemen herkes Adapazarı-Haydarpaşa tren seferlerinin kalkmasına odaklandı. 12 olan sefer sayısının neden 4’e düştüğünü sorgulayan yok.

 

SAKARYA HALK

YOBAZ SEÇMEN!

CHP Sakarya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Bülent Turan, ‘Sakarya, Bolu ve Düzce maalesef bu yöreler batıya çok yakın olmalarına rağmen Türkiye’nin tutucu, bağnaz ve yobaz yöreleri’ dedi. Bu çıkışta vatandaştan tepki gecikmedi ve ‘Sensin Yobaz’ cevabı geldi.

 

SAKARYA YENİ HABER

BELEDİYELERE PLAN UYARISI

İlimizde yaklaşık bin bisikletliyle düzenlenen etkinlikte pedal çeviren Vali İrfan Balkanlıoğlu, şehir mimarisi ve imar planlarının bisikletçilere uygun yapılması gerektiğine işaret etti.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘SAKARYALILARA HAKARETTİR’

CHP’li Aday Adayının ‘Yobaz’ çıkışına MHP’den sert tepki geldi.

 

YENİ SAKARYA 

EN UZUN HAFTA

Partilerde milletvekili aday listeleri bu hafta netleşecek. 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’da kadar YSK’ya teslim edilecek olan listeler için hafta boyunca yoğun bir çalışma yapılacak.
1.005 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.