Yerel Basında Bugün (13.02.2013)

Yerel Basında Bugün (13.02.2013)
13.02.2013
449
A+
A-

13.02.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan esnafların zorluk içinde boğuştuğunu belirtti

“Hasan Alişan’ın e-haciz tepkisi”

Emekli olan esnafın çalışmakta olduğunu ve bu nedenle yüzde 15 vergi kesilmesine tepki gösteren Sakarya Esnaf  ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan; “Orta direk esnaf ekonomik darboğazda” diyerek, TBMM çatısı altında bulunan vekillerden çözüm beklediğini belirtti.

ADAPOSTASI

“Ekmeğin partisi olmaz”

Artvin Sanayi sitesini ziyaret eden CHP ve MHP milletvekillerine nazım imar planı ile ilgili sıkıntılarını anlatan esnaflar aralarında AKP yöneticilerinin de olduğunu anlatarak “Ancak bu işin partisi kalmadı. Çünkü ekmeğimiz elden gidiyor” dedi.

BİZİMSAKARYA

“Fuhuşta patlama”

Sakarya’da son zamanlarda artan fuhuş, yetkilileri de kara kara düşündürüyor. Fuhuştaki patlamanın, yasalarımızda kadının kendini satmasının suç olarak değerlendirilmemesi nedeniyle yaşandığı belirtiliyor

SAKARYAHALK

Çiçeği burnunda İl başkanından iddialı açıklama geldi:

“Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır”

Önceki gün MHP Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağırılıp İl Başkan olarak atanan Levent Bülbül gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Bülbül “Bundan önceki Başkanlarımız gibi çok çalışacağım fakat her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır” dedi.

YENİGÜN

Görevi aldı ve İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

“Bülbül hızlı başladı”

“MHP Sakarya İl Başkanlığı görevine getirilen Levent Bülbül, ayağının tozu ile Ankara Kızılcahamam’daki İl Başkanları Zirvesi’ne gitti.

YENİHABER

Milletvekili Yavuz’un bu açıklaması çok konuşulur;

“Başkanların garantisi yok”

AKP Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz, mevcut belediye başkanlarının hiç birinin yeniden adaylık garantisi olmadığını söyleyerek, “Sürpriz isimler aday gösterilebilir” dedi.

YENİSAKARYA

“Alişan’dan sert cevap”

STK’ların esnafın sesini kestiğini iddia eden MHP Milletvekili Münir Kutluata’ya yanıt veren SESOB Başkanı Alişan “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali söylemlerde bulunanlar çok yanlış yapıyor” dedi.

13 Şubat 2013 – A.T.

 
449 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.