Yerel Basında Bugün (13 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (13 Mayıs 2018)
13.05.2018
690
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

DOSYALAR HAZIR

AK Parti’de meraklı bekleyişte son yaklaşıyor. Alt komisyonda mülakata giren 79 aday adayı arasından 53 kişi elenirken 21 kişi hakkında dosyalar hazırlandı. Üst komisyona sevk edilecek 21 kişi yarından itibaren 3 gün içerisinde Üst komisyona sevk edilecek.

 

ADA POSTASI

AĞIR CEZA VERİLMELİ

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları asla kabul etmediklerini belirterek, ‘Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenlerin en ağır cezayı almalarını istiyoruz ki bir daha böyle bir şeye kalkışılmasın’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

KADIN DOKTORA ÇİRKİN SALDIRI!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli kadın doktor N.T, silahla yaralanan bir hastanın yarasını temizlerken, sözlü ve fiziksel tacize maruz kaldı.

 

SAKARYA HALK

DAİMİ SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Anneler Günü dolasıyla Şehit ve Gazi Anneleri ile buluşan Başkan Toçoğlu, ‘Şehit yakınları ve gazilerimizle birlikteliğimiz devam edecek. Şehit ve gaziliğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim onurumuz, başımızın tacıdır. Daima sizlerin yanında olacağız’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’DE SON HAFTA

AKP’de adaylıkta kader haftasına girildi. Anket, temayül ve mülakat sonuçlarının değerlendirilmesiyle netleşen isimler üst komisyona iletildi. AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç da yarın görüşlerini bildirecek.

 

SAKARYA YENİGÜN

RAMAZAN TELAŞI

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı-pazarda hareketli günler yaşanıyor.

 

YENİ SAKARYA 

ŞEHİT AİLELERİMİZİN EMRİNDEYİZ

Anneler Günü dolasıyla şehit ve gazi anneleri ile buluşan Başkan Toçoğlu, ‘Şehit yakınları ve gazilerimiz onurumuz, başımızın tacıdır. Daima sizlerin yanında olacağız’ dedi.
690 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.