Yerel Basında Bugün (12 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (12 Nisan 2018)
12.04.2018
577
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

VELİLER İSYANDA

Listede şehrin en başarılı okulları arasında yer alan Figen Sakallıoğlu’ nun bulunmaması tepki çekti. Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ‘Bize gelen bütün istekleri bakanlığımıza ilettik. Takip ediyoruz. Ayrıca eğitimin kalitesi için her türlü çalışmayı da yapacağız’ diyerek velilere seslendi.

 

ADA POSTASI

SÜPER TEŞVİKTEN 5 TANESİ KARASU’YA

Ekonomi Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde ‘Proje Bazlı Teşvik Sistemi’ ile yatırım yapacak olan firmalar ve projeleri açıkladı. Yatırımlar arasında Sakarya dikkat çekerken, BMC ve Kibar Holding’in hazırladığı projeler tüm gözlerin Karasu’ya çevrilmesini sağladı.

 

BİZİM SAKARYA 

İSTİSMARI YOK SAYAMAYIZ

‘Çocuk İstismarı ve Önleyici Tedbirler Çalıştayı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Bu konuyu görmezden gelemeyiz, yok sayamayız. Gerçeklere gözlerimizi kapatamayız. Sorunla yüzleşmek, sorunu çözmek için atacağımız ilk ve en doğru adımdır’’ dedi.

 

SAKARYA HALK

BU TARİHİ BİR GÖREV

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin asker üst kanadı olan ‘Yurtta Sulh Konseyi’ üyelerinin yargılandığı çatı davasına müdahil olan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, davayı sonuna kadar götüreceklerini belirterek ‘Tarihi bir görevi yerine getirdik’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

BAŞARISIZ AMA NİTELİKLİ!

Milli Eğitim Bakanlığı 2 Haziran’da yapılacak merkezi sınavla öğrenci alacak nitelikli okulları belirledi. Sakarya’da ilan 14 okuldan birinin 3 ay önce en başarısız 5 okuldan biri olduğu için inceleme geçirdiği öğrenildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

EĞİTİMDE HÜSRAN!

Sakarya’da eğitimdeki başarı bir türlü artmazken, bu kez de sınavla öğrenci alacak olan liseler arasında başarılı okulların yer almaması velileri hüsrana uğrattı.

 

YENİ SAKARYA 

ÇOCUK İSTİSMARI GELECEK İÇİN TEHLİKE

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Çocuk bize Allah’ ın emaneti. Sevgi, ilgi bekleyen geleceğimizin teminatları. Günümüz dünyasında birçok çocuk yetim bırakılıyor ve hakları yeniyor. Çocuk istismarcılarına asla taviz verilmemeli. Hak ettikleri en ağır ceza verilmeli’ dedi.
577 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.