Yerel Basında Bugün (12 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (12 Mayıs 2018)
12.05.2018
692
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ADA (SOSYETE) PAZARI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) istatistiklerinin ortalaması baz alınarak hazırlanan rapora göre, Sakarya Türkiye’nin en pahalı beşinci şehri oldu. En pahalı şehir ise İstanbul olarak açıklandı.

 

ADA POSTASI

HEDEF EN AZ 4 VEKİL

CHP Milletvekili Engin Özkoç, erken seçimlerde Sakarya’da hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Özkoç, ‘Millet ittifakı olarak Sakarya’da 7 vekilliğin en az 3-4’üne talibiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

 

BİZİM SAKARYA

SAKARYA EN PAHALI 5. KENT

2017 yılının Türkiye ortalaması baz alınarak hazırlanan rapora göre, İstanbul en pahalı şehir oldu. Sakarya’nın da yer aldığı Doğu Marmara illeri beşinci sırada yer aldı.

 

SAKARYA HALK

RAMAZAN BEREKETİ

Son aylarda piyasalarda yaşanan durgunluk, Ramazan ayı öncesinde kısmen de olsa hareketlendirdi. Önümüzdeki Salı akşamı sahura kalkacak olan vatandaşlar, günlerdir alışveriş yapıyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

DÜNYADA ARANIYORDU AKYAZI’DA YAKALANDI

Dünya’da aranan DEAŞ’lı terörist İsmail Alwaan al-lthawi, geçen Şubat ayında Akyazı’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Ithawi yakalanmasının ardından Irak’a iade edildi. ABD Başkanı Trump olayı önceki gün Twitter hesabından duyurdu.

 

SAKARYA YENİGÜN

ONLAR ARTIK BİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yurt genelinde başlattığı ‘Okuma-Yazma Seferberliği’ ilimizde büyük ilgi gördü. 5 Şubat’tan bu yana 8 bin 500 kişi okur-yazar olmak için kurslara katıldı.

 

YENİ SAKARYA 

AK PARTİ’DE KADER ANI

AK Parti’de bugün yapılacak alt komisyon toplantısında aday adayı listesi 21 kişiye indirilecek. Liste daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.
692 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.