Yerel Basında Bugün (12 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (12 Eylül 2011)
12.09.2011
804
A+
A-

12 Eylül 2011 Pazartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Erenler’de trafik kazası : 2 ölü, 1 yaralı.

“Facia Gibi”

Eerenler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kimliği belirlenemeyen sürücü ve yanında bulunan Hasan olay yerinde hayatını kaybetti.

ADAPOSTASI

“Maganda Terörü “

Adapazarı Kayrancık Köyünde düğün öncesi yapılan kına gecesinde bir magandanın kurşunuyla vurulan 12 yaşındaki Samet Baş hayatını kaybetti.

BİZİM SAKARYA

Sapanca Gölü’nden sonra Çaltıcak Gölü de kurban mı ediliyor?

“Eller Koruyor Biz Harcıyoruz”

Tüm dünyada doğal su alanları koruma altına alınırken, Sapanca Gölün’den sonra Çaltıcak Gölü de ticari faaliyete kurban ediliyor. Sakarya İl Özel İdaresi bir maden şirketine 4. grup maden sayılan Turba Ocağı (TORF) işletme ruhsatı verdi

SAKARYA HALK

“Daha 12 Yaşındaydı”
Maganda kurşunları can almaya devam ediyor. Özellikle ilimizde yaygın olan düğünlerde havaya ateş açma bir cana daha kıydı.

YENİGÜN

Yine düğün eğlencesi, yine silah ve yine ölüm.

“Maganda dehşeti!”
Adapazarı Kayrancık köyünde düğün öncesi yapılan eğlence sırasında bir magandanın ateşlediği silahtan çıkan kurşun ilk öğretim okulu 7.sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Samet Baş’ın ölümüne yol açtı.

YENİHABER

Maganda kurşunu bu kez kına gecesinde can aldı, son kurban 12 yaşındaki Samet.

“Susturun Şu Silahları”

Kayrancık köyünde birbiri ardına atılan silahlar kına gecesini yas gününe çevirdi. Maganda kurşuna hedef olan 12 Samet Baş hayatını kaybetti.

YENİ SAKARYA

‘Sağlık Zirvesi”

Sağlıkla ilgili toplantıda Serdivan’daki Doğumevi yapılması gündeme gelen arazi üzerine Diş Hastanesi kurulması konusu ele alındı. Başkan Alemdar ise, yerin kendilerine ait olduğunu belirterek; henüz anlaşma sağlanamadığını ifade etti.

12/09/2011 – Adil Bical
804 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.