Yerel Basında Bugün (12 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (12 Ağustos 2017)
12.08.2017
667
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Yerli Oto’yu İstiyoruz’

Yerli otomobil üretiminin Sakarya’da yapılabilmesi için yapılan istişare toplantılarının ikincisi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

 

ADAPOSTASI

‘Sakarya En Avantajlı İl’

Yerli otomobilin istişare toplantısına başkanlık eden Vali Balkanlıoğlu, “Sakarya’mız yerli otomobil için en avantajlı il. Üretim üssü için yerimiz hazır. Bizler de hep birlikte bu milli yatırımı şehrimize kazandırmak için gereken tüm çalışmayı yapıyoruz, yapacağız” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Tehlike Yok !’

Sakarya Valiliği, Pamukova’da HES inşaatı sahasında çıkan atıklarda yapılan kimyasal ve radyoaktif ölçümlerde herhangi bir tehlikeye rastlanmadığını bildirdi.

 

SAKARYAHALK

‘Hedefe Kilitlendik ‘

Sakarya’nın milli üretimler ve otomotiv şehri hedefine ulaşması için gerçekleştirilen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yerli otomobil üretiminin Sakarya’ya kazandırılması için yapılan istişare toplantılarının ikincisi siyasilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘AK Parti’de Takip !’

AK Parti Genel Merkezi’nin Sakarya için Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirdiği Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, il yönetimi ile toplantı yapıp, vali ve başkanı ziyaret etti.

 

SAKARYA YENİHABER

’Başbakan’a Anlattı’

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay önceki akşam, Başkanlar Kurulu olarak ziyaret ettikleri Başbakan Binali Yıldırım’la toplantının ardından görüşerek Sakarya’da son dönem yaşanılanları anlattı.

 

 

YENİ SAKARYA

‘Yerli Oto’ İçin Sakarya Hazır 

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sakarya’mız yerli otomobil için en avantajlı il. Üretim üssü için yerimiz hazır. Hep birlikte bu milli yatırımı şehrimize kazandırmak için gereken tüm çalışmayı yapıyoruz, yapacağız” dedi.
667 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.