Yerel Basında Bugün (11 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (11 Mayıs 2018)
11.05.2018
648
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BABAYİĞİT ARANIYOR!

Yüzleri Karasu’da seri üretim yapılacak olan Altay Tankının yan sanayi piyangosu Sakarya’da yüzleri güldürecek. 27 bin parçadan oluşan Altay için BMC Yönetiminin yedek parçaları öncelikli olarak bölgeden tedarik etmeyi planlıyor. Bu parçaları üretebilecek babayiğit aranıyor.

 

ADA POSTASI

EĞİTİMDE EYLEM PLANI OLMALI

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya’da eğitim alanında geniş çaplı bir stratejik plan hazırlamasının gerektiğini söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

35 PROJEYE 670 MİLYON

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, bu yıl 670 milyon tutarında 35 projenin açılışını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

 

SAKARYA HALK

SAKARYA SEKTÖRÜ İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Sakarya peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali için düzenlenen lansman programında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu Sakarya’nın verimli topraklarında süs bitkiciliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğini belirtti. SATSO Başkanı Akgün Altuğ ise ‘Sektör Sakarya’da artık küçümsenmeyecek kadar büyük bir yapı haline gelmiştir’ dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

EĞİTİMİ MASAYA YATIRMALIYIZ

SATSO’ yu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya’da eğitimin masaya yatırılması gerektiğini belirterek, ‘Bir eylem planımız olmalı’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KİME, KAÇ İMZA ÇIKTI?

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 100 bin imza ile aday olmak için yola çıkan 4 adaydan 3’ü bu imzaları bulurken, Temel Karamollaoğlu’nun birinci olduğu Sakarya’da ise toplan 7 bin 979 kişi imza verdi.

 

YENİ SAKARYA 

ENGELLİ DOSTU KENT SAKARYA 

Başkan Toçoğlu, ‘Eneglli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak; engelli ailelerinin yüküne ortak olmak öncelikli görevimizdir. En büyük hedefimiz Sakarya’yı engelli dostu, ulaşılabilir bir kent haline getirmektir’ dedi.
648 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.