Yerel Basında Bugün (10.03.2012)

Yerel Basında Bugün (10.03.2012)
12.03.2012
493
A+
A-

10.03.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Özkoç: Bu yasa oldu bittiye getirilemez!”

Milletvekili Engin Özkoç da 4+4+4 eğitim sistemi Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu ifade ederek, yasanın eğitim uzmanı kişilerce hazırlanması gerektiğini ifade etti.

ADAPOSTASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Adapostası’na açıkladı

“Yenikent’e yeni projeler”

Yenikentlilere seçim öncesi ‘bize güvenin’ diye söz verdiklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu; Yenikent’e yönelik hizmet yağmurunun devam edeceğini söyledi.

ANADOLU

“Çiftçi Bakan’dan müjde bekliyor!”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Marmara Bölge Toplantısı’na katılacak olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in  tarım ve hayvancılıkta vereceği müjde merakla bekleniyor.

BİZİMSAKARYA

Hendek’te iki taşımacılık kooperatifi arasında yaşanılan gerginlik endişe kaynağı oldu

“Bitirin bu işi”

Hendek’te hafta başında iki taşımacılık kooperatifi üyeleri arasında baş gösteren anlaşmazlık sürüyor. Bir su fabrikası ile bölgede taşımacılık yapan iki kooperatif arasında yaşanan gerginliğin sürmesi endişe kaynağı oldu.

SAKARYAHALK

Herkesin sesini kısabilirsin ama CHP’nin sesini asla kısamayacaksın

“Özkoç’tan sert eleştiri”

CHP ilimiz Milletvekili Engin Özkoç, kendisi hakkında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sert yanıt verdi. Özkoç, ‘Kendini görmek istiyorsan Saddam’a, Kaddafi’ye, Mübarek’e bak’ dedi.

YENİGÜN

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik şartların uyduğunu belirtti

“Yenikent ilçe olabilir”

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Yenikent’in ilçe olması için gereken şartların artık oluştuğunu belirterek, ‘Büyükşehir Yasası ile birlikte Yenikent’in ilçe olması da elbette değerlendirilecektir’ dedi.

YENİHABER

İl Kongresine doğru AKP’de şimdi de Uncuoğlu hakkındaki iddialar tartışma yarattı

“Dosya savaşı”

AKP’de meclis üyesi Ahmet Çil ile ilgili iddiaların yol açtığı krizin ardından şimdi de İl Başkanı Recep Uncuoğlu hakkında hazırlanıp genel merkeze gönderildiği iddia edilen dosya partiyi karıştırdı.

YENİSAKARYA

“Kongreye el koydu”

Başbakan Erdoğan, Mayıs’taki il kongresine katılmakta kararlı. Bu durumda, ‘Tek aday’ prensibine karşı çıkıp, rakip çıkartmayı düşünenler, kararlarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda.

12/03/2012 MA


493 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.