Yerel Basında Bugün ( 10 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 10 Şubat 2018)
10.02.2018
690
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YOKSUL AMA MUTLULAR

15 yaşında kendisinden yaşça küçük Özkan Aktuna ile evlendi. 20 senedir bir yastığa baş koyduğu eşi ile birlikte yaşam mücadelesi veren Yaşariye’ nin yaşadığı drama rağmen hayata tutunuşu ise adeta takdir topluyor.

 

ADA POSTASI

MÜCADELENİZDE YANINIZDAYIZ

Yeşilay Derneği Sakarya Şubesi’nin üyeleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ‘ Ne yazık ki bağımlılık günümüzde ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü bağımlılıkta etkin mücadeleye destek sunmaya hazırız’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ACİL SERVİSTE 24 SAAT SINIRI

Sosyal Güvenlik Kurumunun yayımladığı tebliğle, özel hastanelerde daha önce süre sınırı bulunmayan ve ücretsiz Acil Servis müdahalesi ve tedavi sürecine 24 saat sınırı getirildi.

 

SAKARYA HALK

TEK MİLLET TEK GÖZYAŞI

25 Şubat 1992 yılında hain Ermeni kuvvetleri tarafından 613 masum insanın katledildiği ‘Hocalı Vahşeti’ ni unutmamak, unutturmamak adına Erenler Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Hocalı Parkı’nın açılışında konuşan Vali Balkanlıoğlu, ‘Oradan kaçan göç eden Azeri vatandaşlarımız yurtlarına geri dönecek’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

SAKARYA’DAN BAŞLADI

CHP’DE başkan adayı Muharrem İnce dün ilimize geldi. Büyük bir yolculuğa çıktıklarını belirten İnce, ‘’Bu yolculukta en dik duran CHP örgütü Sakarya örgütüydü. ‘İmzaysa imza, oysa oy. Yanındayız’ dediler’’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KATLİAM AĞLATTI

Erenler Belediyesi’nin Hocalı katliamını unutturmamak için ‘Tek Millet Tek Gözyaşı’  kapsamında yaptırdığı Hocalı Parkı ve Anıtı’nın açılışında katliamın görüntülerini izleyenler gözyaşlarına boğuldular.

 

YENİ SAKARYA 

TEK MİLLET TEK GÖZYAŞI

Erenler Belediyesi tarafından yaptırılan Hocalı Parkı ve Anıtı’nın açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Açılışta yapılan duygusal konuşmalar, bundan 26 yıl önce gerçekleşen Hocalı Katliamı’nın acılarını tazelerken tek millet tek gözyaşı birlikteliğini de gözler önüne serdi.
690 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.