Yerel Basında Bugün (10 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (10 Eylül 2011)
10.09.2011
738
A+
A-

 

10 Eylül 2011 Cumartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Adapazarı eski Belediye Başkanı Aziz Duran’nın yeğeninin işyerini kurşunladılar.

“Duran’a silahlı gözdağı!”

Mithatpaşa Mahallesi’ndeki işyerine inceleme yapmaya gelen Ali Duran ve ortağı yan komşunun terasına çıkınca olanlar oldu. Öfkeli komşu tartıştığı Duran’ın işlerini kurşunladı.

ADAPOSTASI

“İnandırıcı değiller “

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya’nın menfaatine olacak her konuda “birlikte hareket etmenin” faydasına inandığı için çalışmalara katılma gayretinde olduğunu ifade ederken, “iktidar partisi Sakarya yetkilikleri de böyle söylüyorlar. Ama hiçbir toplantıya davet edilmiyorum. Bu söylemlerinde inandırıcı değiller” diye konuştu.

ANADOLU

“Sakarya Nehri’nde toplu balık ölümleri”

Söğütlü ilçesine bağlı Mağara köyünden geçen Sakarya Nehri’nde toplu balık ölümleri meydana geldi.
BİZİM SAKARYA

“Sabotaj mı?”

Akyazı Küçücek Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Yangında 3 hektarlık alan zarar gördü. Aynı alanda daha önce de yangın çıkmıştı. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılan alanda ikinci kez yangın çıkması akıllara sabotaj ihtimalini getirdi.
SAKARYA HALK

CHP Milletvekili Engin Özkoç’tan, Uncuoğlu’na jet yanıt geldi.

“Samimi değiller”
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun “Vekiller Sakarya için birlikte hareket etmeli” sözlerine cevap veren CHP Milletvekili Engin Özkoç “Bölge İdare Mahkemesi toplantısına çağırmadılar, ziyaret ettik iadeyi ziyarete gelmediler. Sözlerinde samimi değiller.” dedi.

YENİGÜN

23 okul müdürü, 6 müdür başyardımcısı ve 86 müdür yardımcısı etkilendi.

“Müdürler değişti!”
İl Milli Eğitim Müdürlüğü zorunlu tayin uygulaması kapsamında, 5 yıllık görev sürelerini dolduran okul müdürleri, müdür  başyardımcıları ile müdür yardımcılarının görev yapacağı yeni okullar belli oldu.

YENİHABER

Yeni eğitim yılı öncesi müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri belli oldu.

“23 okulda rotasyon”

Yeni eğitim – öğretim yılı öncesi beklenen atamalar yapıldı. 23 ilköğretim okulu ile liseye yeni müdür atandı. 6 müdür başyardımcısı ile 86 okul müdür yardımcısnın görev yerleri de belli oldu.

YENİ SAKARYA

“Müdürlerde revizyon”

Merakla beklenen okul müdürleri değişiklikleri dün gerçekleşti. Buna göre Atatürk İlköğretim Okulu’na Muhterem Altın, Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne ise Dursun Sarı atandı.

 

10/09/2011 – Adil Bical
738 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.