Yerel Basında Bugün (10 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (10 Ağustos 2017)
10.08.2017
516
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Umudumuz Milli Tren’

Milli üretimler şehri olmayı hedefleyen Sakarya , 2019’da raylarda olması planlanan Milli Tren ile bu hayaline önemli ölçüde yaklaşacak .

 

 ADAPOSTASI

‘Apartta Değil Yurtta Kalın’

SAÜ rektörü Prof. Dr. Muzaffer  Elmas , Sakarya Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı. Elmas , “Öğrencilerin tek kişilik apart dairelerde kalmaları, hem kültürel, hem de yetişme anlamında kendilerine bir katkı sağlamayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin yurtlarda kalmalarını istiyoruz” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Biz Geleceğe Para Verdik’

Atatürk Stadyumu arazisini yaklaşık 80 milyon lira bedelle TOKİ’den satın alan Şen Piliç’in Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, araziye ödedikleri paranın bugünkü değil, gelecekteki değeri olduğunu söyledi  .

 

SAKARYAHALK

‘Doktor Yok Haberleri Abartıdan İbaret’

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Salih Sağlam “Kaynarca Devlet Hastanesinde doktor yok” şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Sağlam, “Sadece dahiliyeci arkadaşımız ayrıldı. Gerek acil servisteki arkadaşlar gerekse diğer bölümdeki arkadaşlar çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Sakarya’nın Büyük Ayıbı’

Sakarya’nın “Marka Şehir” olması için yıllardır boşuna uğraşmışız. Bırakın sesimizi Türkiye’ye duyurmayı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bile duyuramamışız.

 

SAKARYA YENİHABER

’300 Milyonluk Cezaevi’

Adalet Bakanlığı’nın 2017 yatırım programında Ferizli’de yapılacak 5 bin kişilik cezaevi de bulunuyor. 300 milyon liraya mal olması hesaplanan cezaevi Damlık Köyü’nün 300 dönümlük arazisine inşa edilecek.

 

YENİ SAKARYA

‘Milli Tren 2019’da raylara iniyor’

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü Prof. Kocaarslan ‘ı ziyaret eden SATSO Başkanı Kösemusul, Sakarya’nın milli üretimler şehri olduğunun altını  çizdi ve Milli Tren üretimi için iş dünyası olarak tüm desteği vereceklerini belirtti. Prof. KOCAARSLAN ise, “Milli Trenimizin 2019 yılında raylarda olmasını hedefliyoruz” dedi .
516 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.