Yerel Basında Bugün (08.07.2013)

08.07.2013

08.07.2013 Pazartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya halkı, milletvekillerinden ilin sorunlarının çözümü konusunda güç birliği içinde olmalarını bekliyor

“İlin sorunlarını bir bilen var mı?”

ADAPOSTASI

“S Plaka’da karar günü”

Adapostası Gazetesinin aylar önce duyurduğu S Plaka uygulamasında son karar bugün Büyükşehir Belediye Meclisinde verilecek. 2 bin öğrenci servisinin S plaka almak için ödeyeceği bedelin meclis tarafından onaylanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor.

BİZİMSAKARYA

Esnaftan ramazan öncesi belediyelere çağrı:

“Seyyar satıcılar hizaya sokulsun”

Yarın başlayacak ramazan öncesi AESO Başkanı Salihoğlu esnafın seyyarlar konusundaki şikayetine kulak verilmesini istedi.

SAKARYAHALK

6 Mayısta ihaleye çıkmıştı

“Temeli atılıyor”

YENİGÜN

“Ulaşımda karar günü”

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, bugün önemli maddeleriyle toplanıyor. Meclis gündeminde bugün minibüs, servis ve ticari taksi taşımacılığı yapan esnaflar için yeni düzenlemeler geliyor.

YENİHABER

“Susuz kent”

Yenikent’te Cuma akşamı yaşanan su arızası, ancak Cumartesi akşamüstü giderildi. SASKİ arızayı arayanlar yine SEDAŞ suçlamasıyla karşılaştı

YENİSAKARYA